Nagy Feró a héten ünnepli a 74. születésnapját, és nem áltatja magát: rosszul viseli, hogy már nem a régi.

"Nem vagyok kibékülve a korommal. Rosszulesik, hogy ennyi idős vagyok, de hálát adok a jóistennek, hogy még mindig aktívan élek. Szerencse, hogy van életerőm meg lehetőségem arra, hogy azt csináljam, amit szeretek. Ez nagyon nagy dolog" - mondta a Borsnak.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Gyakran a templomba is elmegyek, hogy hálát adjak az Úrnak, amiért ilyen kegyelmes velem, mert az én sorsomról már csakis ő dönt. Minden egyes napomat a jóistennek köszönhetem, bár reggelente alaposan szemügyre veszem magamat, hogy megvan-e még minden végtagom, dobog-e a szívem, elég levegő van-e a tüdőmben, mert ebben a korban már nem lehet tudni.  Sorra halnak meg a pályatársaim, jó pár barátomat eltemettem már, de én még mindig itt vagyok. Persze nekem is állandóan akad valami bajom, kezdek szétesni, de hát az élet ezzel jár" - mesélte, és azt is elárulta, hogy rendszeresen jár orvoshoz. 

"Ha őszinte akarok lenni, akkor már a fellépéseket is egyre nehezebben bírom. Hamarabb elfáradok, alig kapok levegőt, és gyorsan elfogy az energiám. Igyekszem beosztani, hogy a koncertek végéig kibírjam, de azért még most is legalább évi 120 fellépést vállalunk" - tette hozzá.