Hargitai Bea, Ábel Anita: ki használ botoxot?

Hargitai Bea
Vágólapra másolva!
Ki botoxoltat? Erről ment a disputa egy tévéműsorban, és kissé összekapott Hargitai Bea és Ábel Anita. A cikk alján szavazhat!
Vágólapra másolva!

Ábel Anita felettébb fürgén és hatékonyan tud odaszúrni párat a stúdióban lévőknek, így szeretik őt meghívni különféle műsorokba, mert gyorsan vág az agya, jól riposztol. Legutóbb a volt modellt vette célba Bochkor Gábor talkshow-jában. „Vannak, akik öregszenek. Te nem.

mert ennyi botox emberben nincs" – jegyezte meg. Hargitai erre közölte, hogy Ábel hazudik, ha az állítja, hogy nem használ botoxot, illetve hozzátette, hogy a férfiak ostobák, nem veszik észre, ha egy nőn dolgozott egy plasztikai sebész.

Hargitai Bea Forrás: Hargitai Bea / Instagram

A Bors utánament ennek a perpatvarnak, és kiderült, hogy valódi összeveszés azért nincs a pengeváltás mögött. „Nagyon szeretem Anita humorérzékét, imádok vele közösen szerepelni. Engem sem lehet megbántani, jó a humorérzékem, értem a poént. Egyébként még azt is hozzáfűztem a műsorban, hogy majd

Nem tudom, hogy csináltatott-e valamit, mert annyira jól néz ki, egy ránc nincs rajta, de ez az ő dolga. A férfiak pedig tényleg nem veszik észre, ha egy nőn beavatkozás történt. Ők már csak ilyenek" – magyarázta a modell. Alább szavazhat!

Szavazzon!

Ki használ botoxot?