Bódi Sylvi: Tízből kilenc szépségversenyt megnyertem

Bódi Sylvi
Vágólapra másolva!
A modell egykor több szépségversenyen megfordult, de ma már úgy gondolja, nincs ezekre semmi szükség. 
Vágólapra másolva!

A modell hangsúlyozza, hogy nem akar megbántani és támadni senkit, de a plasztikai műtétekről szóló bejegyzése után a szépsgéversenyekről is véleményt mond. "1996 és 2002 között jómagam is részt vettem kisebb-nagyobb szépségversenyeken. Érdekes tapasztalások voltak ezek, s büszke is voltam arra, hogy 10-ből 9-et megnyertem... de most felnőtt fejjel kicsit máshogy látom ezt az egészet... Miért kell a nők szépségét megversenyeztetni?! Hiszen minden nőben ott a szépség! Minden nő győnyőrű a maga módján. Arról nem is beszélve, hogy nincs is olyan, hogy a legszebb, hiszen a szépség szubjektív" - kezdi a bejegyzést.

Úgy érzi, nincs értelme kiemelni egy lányt a többi közül, hiszen ez azt az érzést kelti a többiekben, hogy ők nem elég szépek. "Ezzel csak erősödik a nők közötti széthúzás, fokozódik az irigység... pedig pont fordítva kellene ennek lennie... a nőknek össze kellene tartania, egymást erősíteni és támogatni" - írja.

"Az utolsó versenyem az az Év Playmate-je választás volt 2002-ben, amit meg is nyertem. Akkor a versenybe beválasztott lányok közül kettő lánynak volt csináltatott cicije. (Rajtuk volt pár apróbb egyéb beavatkozás is.) Mindenki más természetes volt. Mi a helyzet a mai szépségversenyeken? Gyanítom, ez az arány, ami akkor 20-ból 2 volt, mára megfordult... Kevesebb, mint két évtized alatt... Akkor ez most már nem is szépségverseny, hanem plasztikai sebészek kézügyességi versenye?" - teszi fel a kérdést.