Gáspár Győző: Az egésznek csak akkor lesz vége, ha lelőnek

Gáspár Győző
Vágólapra másolva!
A Nógrád Megyei Főügyészség egy hete emelet vádat Gáspár Győző ellen jelentős vagyoni hátrányt okozó, üzletszerűen elkövetett költségvetési csalás miatt.
Vágólapra másolva!

A vádiratban csak pénzbüntetés kiszabását indítványozzák, mivel Győzike az ügyben felmerülő több mint 19 milliós kárt még tavaly szeptemberben megfizette. A showman éppen ezért nem érti, miért került most elő az ügye. Azt gyanítja, hogy valakinek nagyon szúrhatja a szemét.

"Kezdjük ott, hogy eleve szó sem volt arról, hogy bármilyen autókat behoztam volna az országba 2012 és 2016 között. Egyszerű tartós bérletekről volt szó, de elfogadtam, hogy be kell fizetnem 19 milliót és meg is tettem. Ezért nem tudok másra gondolni, csak arra, hogy valamilyen nagyhatalmú embert megbánthattam valamivel, ezért bármi áron tönkre akar tenni!" - mondta a Ripostnak.

TV2

"Tehetek bármit én már adócsaló leszek az egész ország szemében, akkor is, ha végül felmentenek. Hergelik ellenem az embereket, és ez a hercehurca nagyon megvisel engem, és persze a családom többi tagját is. Amikor már éppen kezdenek rendbe jönni a dolgaink, akkor mindig előhúznak valamit a kalapból. Ki merem mondani, hogy áldozat vagyok, és attól tartok, hogy ennek az egésznek csak akkor lesz vége, ha lelőnek" - részletezte.