Ijesztő időszakon van túl az Így jártam anyátokkal sztárja

2020.01.18. 13:04

Saját élete, az Így jártam anyátokkal utáni időszak ihlette a sorozat egyik sztárjának, Jason Segelnek az új projektjét.

Az Így jártam anyátokkal egykori Marshallja, Jason Segel a TCA Press Touron, vagyis az amerikai tévékritikusok szövetségének sajtóturnéján mutatta be új sorozatát, a Dispatches From Elsewhere-t, amely március 1-jén debütál az AMC-n.

Segel nemcsak az egyik főszereplője, de írója és producere is a szériának, amely Philadelphiában játszódik, és négy átlagemberről (Segel mellett Sally Field, Andre Benjamin és Eve Lindley) szól, akik úgy érzik, hogy valami hiányzik az életükből. Egyikük sem tudja megfogalmazni, hogy mi az, de aztán egy rejtély összekapcsolja őket.

Jason Segel mint Marshall Eriksen, Így jártam anyátokkalForrás: CBS

Segel azt mondta, a történetet életének azon időszaka ihlette, amikor az Így jártam anyátokkal vége, kilencévnyi állandó munka után légüres térbe került. "Ott volt előttem egy üres vászon, de fogalmam sem volt, hogy mit festhetnék rá... Igazán ijesztő érzés volt, hogy nem tudtam, mibe fogjak, mivel hosszú ideig nem kellett belevágnom semmi újba. Ott álltam 34 évesen, és nem is igazán tudtam, hogy ki vagyok, hisz régóta mások mondták meg, hogy mit csináljak. Erről az érzésről akartam írni" – mesélte.

Ebből az élményből született meg végül a Dispatches From Elsewhere, nézzen bele, hogy milyen lett:

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK