Börtönbe kerülhet Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa
Vágólapra másolva!
Az egészen biztos, hogy újabb egy évre eltiltják majd a vezetéstől, de az sem kizárt, hogy 20 nap elzárásra ítélik - nyilatkozta egy szakértő Demcsák ügyében.
Vágólapra másolva!

Demcsák Zsuzsa tavaly novemberben hároméves, ismételt eltiltása ellenére egy óbudai bevásárlóközpont melletti parkolóban ült a volán mögé. A műsorvezető éppúgy nem nyilatkozott a jól dokumentált szabálysértéséről, ahogyan júniusban sem, amikor szintén Óbudán kapcsolták le a járőrök, amint ittasan hajtott a buszsávban - emlékeztetett a Ripost, amely megszólaltatott egy közlekedési szakjogászt.

Demcsák Zsuzsa Forrás: Demcsák Zsuzsa / Instagram

„Nem ismerem a konkrét esetet, de azt bizonyosan mondhatom, hogy a szabálysértőnek nagy szerencséje volt, amiért nem egy rendőri intézkedésbe futott bele az eltiltás alatt. Akkor ugyanis biztosan őrizetbe vették volna, és nagy valószínűséggel kapott volna a bírótól ötven vagy akár hatvan nap elzárást, mint visszaeső.

Az egészen biztos, hogy újabb egy évre eltiltják majd a vezetéstől, de az sem kizárt, hogy 20 nap elzárásra ítélik. Ez tulajdonképpen a bírótól függ, de az tudható, hogy nem annyira szeretik a visszaesőket. A szabálysértő már most jobban teszi, ha töri a fejét valami alapos indokon, mert az, hogy be kellett vásárolni, nem lesz elég" - nyilatkozta a szakértő.

Az előzményekről a cikk alatt olvashat.