Stohl András tíz kilót fogyott és pszichológushoz járt

2020.01.20. 12:34

Pszichológus segítette át a nehezén, tíz kilót fogyott egy év alatt – erről beszélt a Mokkában.

Stohl András a TV2 reggeli műsorában elmondta, hogy sok ember életében eljön a pillanat, amikor érzi, hogy valamiben változtatni szeretne. „Az ember elkezdi érezni, hogy máshogy lenne boldog. Ez nem egy olyan döntés, ami egyik napról a másikra születik. Mi egy évig próbáltuk rendezni a családi életünket, tíz kilót fogytam közben. Nem szégyen szakemberhez fordulni. Kell segítő, aki szakértő, és kívülről látja a problémát, és nincs érzelmi elfogultsága. A szakításnak, a gyásznak van tudományos görbéje. Ez nálunk két év volt" - emlékezett a Mokkában.

Stohl AndrásTV2

Úgy véli, az első találkozó nagyon nehéz, mert az ember szembesül azzal, hogy elrontott valamit. „Én egy káprázatos pszichológusnőhöz mentem. Egy negyvenes, visszafogott nőt, láttam, de minden óra végén kicsit beleszerettem, persze idézőjelben" – dicsérte a szakembert.

Mint mondta, menyasszonyának, Vicának nem volt szüksége pszichológusra. Amikor őt pár éve meglátta, már tudta, hogy felbolygatja az életét, de nem sejtette, hogy ekkora változást fog majd hozni.. „Ő is szeretné, hogy sokat legyenek ott a gyerekek. Most koncentráltan látom őket, heti két nap nálam alszanak, ez nagyon szuper" – jelezte.

Esküvő lehet

Életének sokadik újrakezdése ez, de azért ötnél nem volt több. „Ez a harmadik komoly párkapcsolatom. Én csak egyszer voltam házas, Ancsival csak élettársak voltunk. De én azt hiszem, hogy igen, ez a mostani a végleges" – mondta. „A saját életed akarod élni, vagy meg akarsz felelni annak a képnek, ami gyakorlatilag már nincsen?" – tette fel a kérdést.

Hogy mit hoz a közeljövő? „Nyilván majd lesz esküvő, mert megérdemli, hogy legyen egy szép esküvője. A gyerekre nyitottak vagyunk, de nekem most van két kisgyerekem" – tette hozzá a színész-műsorvezető. Bővebben a videóban.

Friss