Ezek a színészek gyűlölik visszanézni magukat

megan fox transformers
Vágólapra másolva!
Hollywoodban nem egy olyan híresség van, akinek az arcát az egész világ ismeri, ő azonban talán nem is látta a saját filmjeit vagy sorozatait. Van, aki a teljes munkásságát kihagyta, más csak két filmjét nézte meg a több mint harmincból, de olyanról is tudunk, akit egy konkrét produkciója zavart. Íme, tíz színész, aki valamilyen okból kerüli a saját munkáit, vagy legalábbis azok egy részét.
Vágólapra másolva!

Adam Driver

Forrás: AFP/2020 Getty Images/Rich Fury

A felkapott színész nemrég kisétált az NPR interjújáról, amikor le akartak játszani egy jelenetet friss filmjéből, a Házassági történet-ből – pedig itt még csak nem is látta volna magát, miután podcastról volt szó. Azt szerették volna megmutatni a hallgatóknak, hogy Driver miként énekel, a színész viszont még a hangját sem szereti visszahallgatni. „Magamat és másokat is őrületbe kergetem azzal, hogy folyamatosan változtatnék az anyagon, és ha ez már nem lehetséges, akkor azon rágódom, hogy mennyivel jobb is lehetett volna" – mondta még 2015-ben.

Joaquin Phoenix

Forrás: Intercom

A négy Oscarra jelölt, a Joker-ért több díjat is bezsebelt színész saját bevallása szerint mindössze két filmjét látta, holott több mint harmincban szerepelt. A The Master-t és A nő-t is csak azért nézte meg, hogy tanuljon a hibáiból, és fejlessze a játékát, de ez a gyakorlat még mindig olyasmi a számára, ami „küzdelmet okoz".

Meryl Streep

Forrás: AFP/Robyn Beck

A háromszoros Oscar-díjas színésznő legalább visszanézi magát, de minden filmjét vagy sorozatát csak egyszer hajlandó megnézni – csak hogy lássa a végeredményt. 2017-ben a Monte Cristo Awards gáláján azt mondta, hogy nincs értelme a többszöri visszanézésnek, mert ő inkább előre szeret nézni, a jövőbeli projektekre koncentrál.

Javier Bardem

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Dyd Fotografos/Geisler-Fotopress

Bármilyen hihetetlen, a Nem vénnek való vidék-ért Oscarral jutalmazott Bardemnek leginkább a külsejével van baja. „Az, hogy szeretek különféle karaktereket megformálni, még nem azt jelenti, hogy szeretem látni is ezeket a karaktereket, a saját előadásomat. Egyszerűen nem bírom a hülye orromat, a hülye hangomat, azokat a nevetséges szemeket. Képtelen vagyok kezelni" – mondta 2012-ben a GQ-nak.

Megan Fox

Forrás: DreamWorks Pictures

A színésznő alig tudta rávenni magát, hogy megnézze a Transformers: A bukottak bosszújá-t, amelyben ő volt az egyik főszereplő. „Szinte kényszerítettem magam, hogy beüljek a vetítésre. Egy húzásra megittam egy pohár pezsgőt, így tudtam csak túlesni rajta" – mesélte a New York Daily Newsnak a film bemutatásakor.

Lapozzon, tudunk még pár színészről, aki nem szereti visszanézni magát!