Elsírta magát az Exatlon egyik legkeményebb versenyzője

Vágólapra másolva!
Busa Gabi mélypontra került a TV2 műsorában, úgy érezte, hogy két veresége miatt kaptak ki a Bajnokok. A kékek jelentős hátrányban voltak, de 10-8-ra nyerték a keddi versenynapot.
Vágólapra másolva!

9-8 volt az állás a Kihívóknak, amikor a 18 éves Dorka és a jóval többet látott Kocsis Alexandra jött az Exatlonban. Utóbbi hiába végzett előbb a tábla kirakásával, a labdákat nem tudta a helyükre juttatni, a fiatal lány viszont parádésan dobott, így ő hozta a nagyon fontos utolsó pontot. Nem először fordult elő a TV2 sportos valóságshow-jában, hogy a legfiatalabb versenyző dönt.

tv2

A keddi versenynapnak amúgy nem volt olyan nagy tétje, mint hétfőinek (villa vagy kalyiba) vagy a csütörtökinek és péntekinek (kiesés) szokott lenni, de azért a kalandért, élményért is erősen küzdöttek a felek. Tengeri seabob, ez lett a jutalmuk. Itthon viszonylag ismeretlen ez a szerkezet, egy ilyen búvárhúzó vagy búvárrobogó víz alatti maximális sebessége 18-20 kilométer per óra. Maximális merülési mélysége 40 méter, nyilván amatőr, kezdő nem mehet vele mélyre. A mai adásba ez nem fért bele, valószínűleg 1-2 napon belül mutatják a tengeri mókát.

tv2

A pirosak ma vezettek egy darabig, de jött egy mélypont, így sokan búsongtak délután. „Kezdek kicsit érzelmileg lemerülni... most egy kicsit cserbenhagytam a csapatot" – sírdogált Busa Gabi. „Mérges vagyok magamra, egyáltalán nem tudtam hozzájárulni a csapat teljesítményéhez. Ha hozom a két pontot, nyerünk" – ostorozta magát.

Szerdán már nagyobb lesz a tét, az előnyért küzdenek a csapatok. Nézze meg alább az új képeket!