Interjú közben kapott pánikrohamot egy sorozatsztár

Stephen Amell, A zöld íjász
Vágólapra másolva!
A zöld íjász címszereplője, Stephen Amell igen rosszul élte meg, hogy nyolc év után véget ér a sorozata, nem tudott mit kezdeni a kialakult helyzettel – aminek az lett az egyik következménye, hogy pánikrohamot kapott interjú közben.
Vágólapra másolva!

Stephen Amellre még tavaly decemberben tört rá egy pánikroham, amikor az Inside of You with Michael Rosenbaum című podcastban nyilatkozott – most pedig, három héttel később visszatért a műsorba, és elmondta, hogy miért kellett megszakítani a korábbi beszélgetést.

Amellt ugyanis elkapta akkor egy hőhullám, hányingere is lett, betegségre hivatkozva el is köszönt a műsorvezetőtől. "Hazaérve lefeküdtem a kanapéra, magamra húztam egy takarót, izzadtam, de közben vacogtam is. A feleségemnek már beismertem, hogy szörnyű pánikrohamom volt" – mesélte a színész.

Stephen Amell A zöld íjászban Forrás: CW

A zöld íjász-on nyolc évig dolgozott, és bár maga kérte, hogy zárják le a sztorit – hogy több időt tölthessen a családjával –, nehezen dolgozta fel, hogy véget ért egy korszak. "A forgatás véget ért, de nem sikerült fellélegeznem. Muszáj volt elmennem túrázni, eldobtam a telefonomat is, de sehogy sem tudtam elszakadni a sorozattól" – mondta.

Amellnek a nyolc év alatt ráadásul végig formában kellett maradnia – miután egy szuperhőst játszott –, a forgatás végeztével azonban semmi kedve nem volt edzeni. Ezzel önmagában még nem lett volna gond, azonban a megváltozott testét sem tudta elfogadni, mint mesélte, szexuális étvágya sem volt – ezek együtt vezethettek a pánikrohamok kialakulásához.