Exatlon: megvan a párbajozó, egy lány pedig feladná

Vágólapra másolva!
A Bajnokok újfent kikaptak, és mivel náluk a legrosszabb statisztikája Csollány Szilveszternek van, ő megy párbajozni. A nőknél sem boldog mindenki.
Vágólapra másolva!

„Pozitívan nézek magam elé" - motyogta megilletődve Dave a futamok előtt, nyilván inkább arra gondolt, hogy a „versenynap elé" néz bizakodva. Nem csoda, hogy izgult, mert hagyományosan a csütörtöknek van a legnagyobb tétje az öt napból, ugyanis ekkor dől el, hogy melyik csapatból esik ki valaki. Hogy személy szerint ki, az már csak pénteken derül ki, de itt mindenki a fődíjért küzd, senki sem azért jött, hogy lebarnuljon a karibi nap alatt, hogy 2-3 hónapot töltsön távol szeretteitől, idegenek között. Idén kétszer 15 millió a fődíj, a tavalyi hússzal szemben.

TV2

10-6 lett a vége a Kihívók javára, sokszor csak egy-két dobáson múlt, de alapvetően nagy meglepetés lett volna, ha a pár napja gödörben lévő, rendre kikapó pirosak elhozzák a győzelmet (pláne úgy, hogy hátrányban voltak négy futamban is, plusz feladatot kaptak). Ennek megfelelően náluk lesz kieső, méghozzá férfijátékos van soron.

Küzd, de már nem fiatal

Csollány Szilveszter már 49 éves, hiába ő a Bajnokok vezére, hiánya olimpiai bajnok, egyszerűen már nem bírja a versenyt a 20-30 éves sportemberekkel. A pályán lassú már, és nem is dob túl fényesen, neki van a legrosszabb statisztikája, úgyhogy ő biztosan párbajozik. Zalán meg is jegyezte, hogy „teljes respekt" Csollány Szilveszternek, mert Dave még csak egy éves volt, amikor Csollány már olimpikon. Az ifjú Dave kapott egy fejmosást is a saját társaitól, 9-5-nél már táncolgatott és énekelt, több komolyságot követeltek tőle.

TV2

A pirosaknál tragikus hangulat volt este, nem elég, hogy kiesik Szilveszter vagy egy másik férfi, a nőknél az újonc Koloszár Enikő nem találja a helyét. Pár napja mélabús, alig kommunikál a többi lánnyal, de azt sem látni, hogy ők nagyon keresnék az új lány társaságát. Csollány próbált közvetíteni, igyekezett békíteni, de hasztalan. „Szeretem őket. de nem értem" – mondta a nőkről. „Enikő pont egy rossz pillanatban csöppent bele, amikor leszálló ágban volt a csapat, és ezért érezte azt, hogy nem foglalkoztak vele" - vélekedett.

Pénteken tehát párbaj lesz, Dávid vagy Zozo lesz Csollány ellenfele. Előbbi ellen talán van esélye az olimpiai bajnoknak, de ha utóbbit kapja, nagyon nehéz dolga lesz.