Magyar sztárok, akik több házassággal is próbálkoztak

Gábor Zsazsa, Gregor Bernadett, Szinetár Dóra
Vágólapra másolva!
A napokban derült ki, hogy Pamela Anderson titokban újra férjhez ment, a 74 éves Jon Peters producer már az ötödik férje. Nemcsak ő, hanem újdonsült férje is túl van ugyanennyi váláson. Amerikában nem meglepőek az ilyen gyakori feleség-, és férjváltások, de a magyar sztárok körében még felkapjuk a fejünket, ha ilyesmiket hallunk. Pedig két éve derült ki, hogy Gregor Bernadett negyedszer is válik, Szinetár Dóra pedig évek óta a harmadik férjével él.
Vágólapra másolva!

Az 52 éves Pamela Anderson új férje a 74 éves Jon Peters producer. 30 évvel ezelőtt randevúztak először egymással, de nemrég újra összejöttek, és titokban össze is házasodtak. A Baywatch sztárja korábban kétszer volt Rick Salomon felesége, de férjei közt volt Kid Rock és Tommy Lee is. Petersnek is ez az ötödik házassága, korábban Henrietta Zampitella, Lesley Ann Warren, Christine Peters, illetve Mindy Williamson volt a felesége.

Forrás: NurPhoto/Oscar Gonzalez/NurPhoto/Oscar Gonzalez

Decemberben derült ki az is, hogy a Star Trek Kirk kapitánya, a T. J. Hooker címszereplője, vagyis William Shatner tizennyolc évnyi házasság után beadta a válókeresetet, a negyedik feleségével szakít. Korábban Gloria Randet, Marcy Laffertyt, illetve Nerine Kiddet vette el: az első házasságából három gyereke született, a harmadik házasság pedig a feleség halálával ért véget 1999-ben.

Az amerikai sztárok közt sok példát találni, de lássuk, mely magyar sztárok próbálkoztak egymás után többször a házassággal.

Gábor Zsazsa

Gábor Zsazsa halálig az Egyesült Államokban élt, az egyik legismertebb magyar származású színésznő és közszereplő volt. Összesen kilencszer házasodott, és hétszer vált el, kihagyhatatlan egy ilyen összeállításból.

Első férjéhez, a 38 éves diplomata Burhan Belge-hez húszévesen ment hozzá. A házasságot pár év után felbontották, majd alig telt el pár nap, és Zsazsa találkozott a frissen elvált, hithű katolikus hírében álló milliárdos Conrad N. Hiltonnal. Néhány hónap múlva összeházasodtak, de a kapcsolat nem működött, így másodszor is elvált. Következő férje az orosz származású George Sanders volt, majd Herbert Hutner befektetési bankár felesége lett. A válás után gyorsan, még 1966-ban megjelent az ötödik férj, Joshua S. Cosden olajmilliárdos.

Forrás: Getty Images

A következő években is viszonylag sűrűn követték egymást a milliárdos férjek, volt köztük designer és ügyvéd is.

Szinetár Dóra

A színésznő jelenleg a harmadik férjével él, két váláson van túl. Még be sem töltötte a 18. életévét, amikor 1993-ban férjhez ment a nála 20 évvel idősebb balett-táncoshoz, Lőcsei Jenőhöz, akitől egy fia született. Később Bereczki Zoltán színésszel jó ideig boldogságban éltek, majd 2012-ben, tíz év és egy közös gyerek után döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják.

Forrás: Szinetár Dóra / Instagram

Makranczi Zalánnal 2015-ben házasodtak össze, és egy közös gyerekük született. Harmadik férjének templomi esküvőn is hűséget fogadott, úgy érzi, ez a kapcsolat örökre szól. "Az első két házasságom anyakönyvvezető előtt köttetett, a legjobb szándékkal és természetesen hosszú távú tervekkel, de az önkormányzati eskütétel szövegében egyszer sem szerepelt az életre szóló fogadalom" - mesélte harmadik esküvője után.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!