Súlyos gondok vannak az Ewan McGregor-féle Star Wars sorozattal

star wars kenobi
Vágólapra másolva!
Az Obi-Wan Kenobi film helyett Obi-Wan Kenobi-sorozatot terveztek, de gyengék a forgatókönyvek. Most úgy néz ki, csak 2021-ben lesz ebből valami, akkor is csak négy epizód. 
Vágólapra másolva!

A Disney+ és a Lucasfilm a Star Wars-brand újab nagy dobásának szánta az Obi-Wan Kenobi-sorozatot (a 2019 végén nagy sikert aratott Mandalorian után), de a Hollywood Reporter szerint Ewan McGregor hiába lenne újfent jedilovag, a projekttel sok probléma van. Hossein Amini lett volna eredetileg az író, Deborah Chow lenne a rendező, ha megvalósulna, de nézzük, miket állítanak különféle lapok:

- felmerült, hogy nem is Ewan McGregor lesz a főszereplő, másokat is megnéztek castingon,
- úgy hírlik, hogy csak két epizód forgatókönyve készült el, de nagyon gyengék,
- új írót, írókat keresnek a Kenobi-sorozathoz,
- hat rész lett volna az első évad, de lecsökkentették négy epizódra, ami semmi jót nem jelent, csak annyit, hogy több pénz nem lesz az első évadra,
- a Disney nem reagált több megkeresésre, pedig pár napja a közösségi médiában felröppent, hogy kaszát kapott a sorozat,
- egy forrás szerint az is gond, hogy ugyanarra a sémára húzták fel az első két részt, mint a Mandaloriant (ott a fejvadász védelmezi a hetek alatt világsztárrá lett Baby Yodát, ebben a sorozatban Kenobi védelmezte volna a fiatal Leiát és Luke-ot).

A Mandalorian rajongói nyugodtak lehetnek, mert abból készül második évad, de aki a másik élőszereplős Star Wars-sorozatra várt, az legkorábban 2021-ben kapja meg.