Kiderült, mikor érkezik a Disney+ Magyarországra

mandalorian baby yoda
Vágólapra másolva!
2021-ben biztos látható lesz, nyilván sok magyar nyelvű tartalommal.
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, az élőszereplős Star Wars-sorozatot, a The Mandalorian-t is adó Disney+ jelenleg csak Hollandiában érhető el Európán belül. A Disney+ szolgáltatása március 24-én az alábbi európai országokban indul el havi hat fontért vagy hét euróért: Egyesült Királyság, Írország, Franciaország, Németország, Spanyolország, Olaszország, Svájc, Ausztria.

Még idén lesz egy második európai kör is, de az sem érint minket, valamikor nyáron az alábbi országokba jut még el a Disney+: Portugália, Belgium, Dánia, Norvégia, Svédország, Finnország, Izland. Mivel itt Marvel- és Disney-filmek, sorozatok mellett sok más tartalomról is szó van, sok magyar rajongó komorodott el, hiszen az első két hullámban nincs benne Magyarország.

Baby Yoda disney

Marta Szafranska, a Disney regionális részlegének vállalati kommunikációs igazgatója elmondta, hogy régiós terjeszkedés zajlik, Magyarország pedig a Disney közép-kelet-európai régiójának a része. A Ziro.hu szerint korábban azt közölték, hogy Közép- és Kelet-Európában a 2021-es pénzügyi évben indulhat a szolgáltatás, viszont az igazgató jelezte, hogy a „pénzügyi év" náluk októberben startol.

Ez egyben azt is jelenti, ha optimisták vagyunk, hogy már 2020 őszén, az év végén elindulhat nálunk a szolgáltatás. Ahogy a Netflix is gyorsan magyarított, az HBO GO meg már sok éve szinkronizáltat, bizonyára a Mandalorian is magyarul érkezik majd a platformra.