Oszter Sándor: Milliókat buktam!

Oszter Sándor FOTÓ KÉPKIVÁGÁS Közéleti személyiség foglalkozása laza arckép, portré SZEMÉLY színész
Budapest, 2015. május 27. Oszter Sándor színész a Hogy volt!? című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, érdemes művész munkásságát idézték meg. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Vágólapra másolva!
Lezárult a büntetőpere, kiderült, hogy ártatlan, mégis ideges és szomorú Oszter Sándor.
Vágólapra másolva!

"Mélységesen felháborít, hogy mindenütt ezt olvasom: Oszter megúszta, holott nem megúsztam, hanem kiderült az igazság. A napokban hívott az ügyvédem, hogy lezárult az ügy, úgyhogy innentől kezdve próbálok nyugalomra lelni. Igaz, ebben a világban ez sosem fog megvalósulni, de még nem adom fel. Most semmi másra nem vágyom, csak arra, hogy békén hagyjanak.

Elég kérdést szegeztek nekem, faggattak, vallattak, de kérdem én: mégis, ki fogja tisztára mosni a nevem? Ki fogja nekem megfizetni mindazt a kárt, amit okoztak nekem? Ki fogja megtéríteni azt a több millió forintot, amitől elestem? Én tudom, senki. Mindenki csak a sz*rt tudja kavarni, és ezúttal én húztam a rövidebbet" - mondta a Borsnak.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

A 71 éves színészt és hat társát befolyással való üzérkedéssel vádolták: 2018 júniusában Osztert egyszer már felmentették. A döntés ellen az ügyészség fellebbezett, így a másodfokú ítéletet a Debreceni Ítélőtábla hozta meg 2020. január 24-én, a jogerős ítélet alapján Rózsa Sándor egykori megformálója ártatlan az ügyben.