Csollány Szilveszter: Aki ezt három hónapig csinálja, az nem ember

Csollány Szilveszter
Vágólapra másolva!
Legutóbb az olimpiai bajnok esett ki az Exatlonból, aki a Mokkában elemezte a Dominikán töltött heteket.
Vágólapra másolva!

„Nekem volt a leggyengébb a statisztikám, de a Kihívók közül mindenkit elvertem alkalmanként. Ezt a pályát ismertük Dáviddal, tudtam, hogy gyorsabb és 15 évvel fiatalabb nálam. Nem törtem össze... Ha végigmegy a pályán az ember, a pulzusa fenn van 170-en, mindenki kiabál, nem egyszerű koncentrálni. Nem labdákat dobsz, hanem homokzsákot, a pálya is csúszott, a szél is kivitte oldalra a dobást" – magyarázta a Mokkában, a TV2-n.

A mindennapos stresszt nem viselte jól, az már nem hiányzott neki. „Mi csapatversenynek fogtuk fel. A másik csapattal nemigen kommunikáltunk, néha beszélgettünk pár szót, nem tudtuk, ők hogyan gondolkodnak" – mondta a kékekről.

Csollány Szilveszter Forrás: Lantos Gábor

A sérülések nem vetették vissza, a pályán nem is érezték ezeket, csak a faházban jöttek rá, hogy fáj több végtagjuk. „Aki ezt három hónapig tudja csinálni, az nem ember" – vélekedett. Szerinte nagyon fontos, hogy fejben ott legyen végig valaki.

49 évesen ő volt a legidősebb,

kora, több évtizedes sportos tapasztalata miatt lett a kapitány, úgy véli, Zsolt lehet az utódja ezen a téren a Bajnokoknál. „Sok mindent kaptam a műsortól, újra önmagam lehettem, mint sportoló, és fantasztikus csapattal találkoztam" – mesélte Csollány Szilveszter.

Január 27-én este folytatódik az Exatlon, nagy izgalmak várhatók, mert villajáték lesz: a Bajnokok hetek óta egy kis faházban készülnek, még nem tapasztalták meg a medencés villa adta luxust.

Bővebben a videóban: