Exatlon: a Bajnokoké lett a villa, egy versenyző kórházba került

Vágólapra másolva!
A műsor első napja óta a Kihívók birtokolták a luxusházat a Dominikán zajló sportrealityben, de végre a Bajnokok is belekóstolhattak a jóba. Enikőt orvosok vizsgálták, elgyengült, szédült, hányingere volt.
Vágólapra másolva!

A Bajnokok vezettek 7-6-ra az Exatlonban, amikor Palik László bejelentette, hogy Koloszár Enikőt elvitte a mentő, vizsgálják. Nagy kérdés ilyenkor, hogy egy csapattag kiesése milyen hatással van a többiekre: megzavarja őket, szétesik a játékuk vagy koncentráltan, dupla annyi erővel küzdenek tovább?

tv2

Nem blokkoltak le, 9-6-ra elhúzott a piros csapat, ekkor megint Szandi jött, aki – szegény – ezen az estén háromból harmadszor is kikapott, 9-7 lett. Mielőtt vérszemet kaptak volna a kékek, a Bajnokok legjobb férfiversenyzője volt soron, Zsolt nem kegyelmezett, 10-7 lett a vége. Négy hét után veszítették el a kékek a villát, ellenfeleik költözhettek a medencés luxusingatlanba.

tv2

A huzatos faház láttán kissé elkomorodtak a Kihívók, pláne, hogy nem volt ablak, éjjel kellett felszerelni azokat - legalábbis a szúnyoghálókat. „Ez a faház olyan lyukas, hogy ötvenezer helyen beférnek a szúnyogok" – panaszkodott Dave, Alexandra pedig gyerekkori, iskolás kirándulásira emlékezett az igencsak puritán körülmények miatt.

tv2

Míg a vesztes csapat morgolódott, a Bajnokok úgy örültek a villának, mint ha soha nem láttak volna szobát, bevetett ágyat, tükröt, szekrényt, fürdőszobát. Fülig érő szájjal jöttek-mentek, a medencét is kipróbálták, és ekkor meg is érkezett a kórházból a csapattárs. „Lefutottam, szédültem és hánytam, kezdtem gyenge lenni. Rázott a hideg, megvizsgáltak a kórházban alaposabban" – mondta a visszatérő Enikő, aki kapott injekciót, gyógyszert.

Innen folytatják kedden, akkor a kalandért, extra élményért megy majd a harc.