Rendőrnek adta ki magát Muri Enikő zaklatója

Muri Enikő
Vágólapra másolva!
Rendőrnek kiadva magát, hetekig zaklatta egy rajongója Muri Enikőt. Az énekesnő nagyon megijedt a férfitól, feljelentést is tett.
Vágólapra másolva!

"A Kodály köröndön laktam egy albérletben, amikor egyik nap becsöngetett két, rendőr egyenruhába öltözött férfi. Mutattak igazolványt is, majd elém toltak vagy két tucatnyi rajzolt képet, hogy láttam-e valamelyiküket. Kérdezgettem, hogy miért keresik őket, de állításuk szerint nem árulhattak el semmit. Ekkor még nem is sejtettem, hogy nem igazi rendőrök voltak" - mesélte Muri Enikő.

Forrás: Muri Enikő / Instagram

Alig néhány nappal később egyikükkel találkozott a lépcsőházban. "Azt mondta, csak meg akarta várni, míg hazaérek. Ekkor már éreztem, hogy valami nem stimmel, nagyon megijedtem. Aztán megszerezte az e-mail címemet és a telefonszámomat, így írogatni, hívogatni kezdett. Randizni akart. Próbáltam lerázni, de egyre erőszakosabb lett, végül SMS-ben közölte, a saját érdekemben találkoznom kell vele. Ezt már fenyegetőnek éreztem" - emlékezett vissza.

Egy időre elköltözött, feljelentést tett, a zaklatót pedig el is kapták a rendőrök. "Csak azt szerettem volna, ha eltűnik az életemből, mert tényleg féltem tőle! Szerencsére ez megtörtént, én pedig nem sokkal később el is költöztem onnan" - mondta a Blikknek.