Visszatér a Maria, az Esmeralda, és indul két új sorozat

2020.01.27. 13:47

Országos premierként debütál Az idő sodrásában című török újdonság az Izaura TV-n, míg a Rózsák harca című sorozat Toszkánába kalauzolja majd a műfaj kedvelőit. Emellett olyan klasszikusok is képernyőre kerülnek, mint az Esmeralda vagy a Maria.

Január 27-én 20 órától ismét egy országos tévépremierrel örvendezteti meg a romantika szerelmeseit az Izaura TV. Az idő sodrásában című török sikersorozat igaz történeten alapul, és feltűnik benne többek között Erkan Petekkaya is, aki a Megtört szívek epizódjaiból már ismerős lehet a hazai rajongóknak. Az Erkan megformálta Ali, és felesége, Cemile négygyermekes szülőkként élik mindennapjaikat, ám váratlan fordulatok bolygatják meg addigi életüket.

Forrás: Izaura TV

Egy olasz dráma is színesíti majd a kínálatot, hiszen minden hétköznap 21 órától érkezik a Rózsák harca, amelyben Luca Monforte megölésének rejtélyes körülményei köré épül a történet. A gazdag borászbirtokon az irigylésre méltó látszat mögött összeesküvések és súlyos titkok lapulnak. Monforte fiának szerelmét, Aurora Tavianit gyanúsítják a gyilkossággal, a lány azonban elszántan küzd mindazok ellen, akik összeesküvést szőttek ellene és bebörtönözték. Kérdés, hogy a vagyonért és a szeretett nőért vívott harcból végül ki kerül ki győztesként.

Az Esmeraldat idén már 19:00-tól követhetik a nézők, de a mexikói sorozatok szívtiprójával, Fernando Colungával 22:05-től is találkozhatnak a rajongók, hiszen visszatér egy újabb retro kedvenc, a Maria. A Thalía által megformált árva, Maria, akit Don Fernando vesz gyámság alá, újabb és újabb családi viszályokat szít. Különösen azzal a fordulattal fokozódnak az ellentétek, amikor a fiatal szépség közelebb kerül mostohaapja fiához, Luis Fernandóhoz - áll a csatorna közleményében.

TOVÁBBI CIKKEK