Durva családi viszályok a sztárvilágban

Kim Kardashian, Kourtney Kardashian
Vágólapra másolva!
A sztárvilágban is akadnak ellenségeskedő családtagok, akik ki nem állhatják egymást, a nyilvánosság előtt is gyakran egymásnak esnek, netán bírósági ügy lesz a vitájukból. Miért kért távoltartási végzést az öccse ellen a Backstreet Boys egyik tagja? Miért akarta kirúgni Kim Kardashian a saját testvérét a családi valóságshow-ból? Miért kerülte Angelina Jolie az apját, Julia Roberts pedig a bátyját egy időben? Íme, néhány civakodó páros, amelynek tagjai rokonok, ráadásul mindketten híresek is.
Vágólapra másolva!

Nick Carter és Aaron Carter

Forrás: Getty Images/AFP/2006 Getty Images/Frazer Harrison

2019 szeptemberében a Backstreet Boys egyik tagja, Nick Carter arról tájékoztatta a rajongóit, hogy távoltartási végzést kért az öccse, a zenészként szintén ismert Aaron ellen, miután az azzal fenyegetőzött, hogy megöli a bátyja várandós feleségét. Aaron úgy reagált, hogy soha nem voltak gyilkos gondolatai, nem akart bántani senkit, szerinte pont Nick az, aki egész gyerekkorában piszkálta. Aaron ezután nyilvános üzenetben kérte a bátyját, hogy hagyja végre békén, felejtse el örökre – a közvélemény azonban Nick mellé állt, egyrészt jóval rendezettebb az élete, másrészt Aaron ikertestvére, Angel is őt támogatta a bíróság előtt.

Angelina Jolie és Jon Voight

Forrás: AFP/2011 Getty Images/Kevin Winter

Az Oscar-díjas színésznőnek az apja is Oscar-díjas, de túl szoros kapcsolat sosem volt köztük – bár Voight tavaly októberben épp az egekig dicsérte a lányát a People magazinban. Addig azonban hosszú és rögös volt az út, hisz Jolie csak kétéves volt, amikor az anyját megcsaló apja otthagyta a családot, utána jókora fizikai és érzelmi távolság jött létre köztük. A helyzet akkor sem javult, amikor Jolie már az első gyerekét akarta örökbe fogadni, a felelőtlenül nyilatkozó apa pedig kis híján veszélybe is sodorta az adoptálást. A színésznő később azt mondta, hogy „nem egészséges az apjával foglalkoznia", miután már saját gyereke is van.

Julia Roberts és Eric Roberts

Forrás: Reader's Digest

Julia és a bátyja, Eric az életük nagyobb részében igen közel álltak egymáshoz, volt azonban néhány év, amikor teljesen eltávolodtak egymástól – aminek főleg Eric drogfüggősége volt az oka. „Imádtam a húgaimat. Értékesek voltak számomra, óvtam őket, a legnehezebben azonban magától védi meg magát az ember" – emlékezett vissza arra az időszakra Eric, hozzátéve, hogy egy idő után alig volt jelen a családja életében, megértette, hogy „egy kis szünetet akarnak", tartani akarják tőle a távolságot. A helyzet aztán 2004-ben normalizálódott, amikor Juliának megszülettek az ikergyerekei, a bátyja pedig egyből rohant a szülőszobába.

Lapozzon, tudunk még pár családi viszályról a sztárvilágból!