A Dal 2020: az apaság, a kislánya ihlette Pál Dénest

A Dal 2020, Pál Dénes
Vágólapra másolva!
Kislánya inspirálta Pál Dénes legújabb dalát, amellyel A Dal 2020 versenyében is megméretteti magát, szombaton az első elődöntőben lesz látható.
Vágólapra másolva!

Az énekes elárulta, szeretett volna olyan számot készíteni, amely az édesapaként számára legfontosabb érzéseket foglalja össze. "Másfél éves a kislányom, és bár attól még távol állunk, hogy valóban önálló legyen, de egyre inkább az, egyedül igyekszik felfedezni az őt körülvevő világot, és nekünk hagynunk kell, hiszen ha néha el is esik, abból is tapasztal és tanul. A Készen állsz című dal éppen erről szól. Tudjuk jól, hogy lesznek majd harcai, a sikerek és jó élmények mellett kap pofonokat is az életben, de ezektől kap majd szárnyakat is. Próbálunk szülőként így viselkedni az anyukájával együtt, de persze nagyon nehéz nem túlfélteni. Most már jobban értjük a saját szüleinket is" - mondta az énekes, aki az első adásban áll majd színpadra.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

"A Készen állsz előtt a közönség jó ideig nem hallott tőlem új dalt, lassan két éve jelent meg az utolsó lemezem. Ez alatt az idő alatt sem pihentem, folyamatosan koncerteztem, jártam az országot, és több új dal is született, amelyeket tavasszal és nyáron mutatunk majd be" - tette hozzá.

A Készen állsz című számmal Dénes A Dal 2020 című műsorban is feltűnik, így hamarosan a Duna Televízió képernyőjén is látható-hallható lesz a szerzemény, amelyet szerzőként Molnár Tamás és Somogyvári Dániel, szövegíróként pedig Molnár Tamás jegyez.