Láthatatlan szerepéért bálványozzák gyerekei az ismert színésznőt

Opening ceremony of the life-size gingerbread house at The Grove in Los Angeles Celebrities ACE ACTRESS Opening Night ENTERTAINMENT Gingerbread House CELEBRITY
Melissa Joan Hart at the opening ceremony of the life-size gingerbread house at The Grove with the stars of Lifetime's Christmas Movies. Los Angeles, 14.11.2018 | usage worldwide
Vágólapra másolva!
Melissa Joan Hart számos klasszikus szerepből ismert, a gyerekei azonban még nem is látták a régi sorozatait – új munkájának azonban nagyon örültek, pedig az anyjuk ott nem is látszik. 
Vágólapra másolva!

A Clarissa és a Sabrina, a tiniboszorkány egykori címszereplője, Melissa Joan Hart a TV Guide-nak arról mesélt, hogy a gyerekei pont egy láthatatlan szerepéért bálványozzák, számukra akkor vált szupersztárrá, amikor bekerült a kedvenc rajzfilmsorozatukba.

Melissa Joan Hart Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Dave Starbuck/Geisler-Fotopress

A színésznő pont a Clarissa feltámasztásáról tárgyalt a Nickelodeonnal, aztán kapott egy kisebb szerepet a csatorna egyik produkciójában, A Lármás család-ban, illetve annak spin-offjában, a The Casagrandes-ben, ő adja Mrs. Chang hagját.

Hart elárulta, hogy a gyerekei – a 14 éves Mason, a 11 éves Braydon és a 7 éves Tucker – odáig vannak a sorozatért, az ő korábbi, gyerekeknek és tiniknek szóló munkáiból a Clarissá-t nem is látták, a Sabrina, a tiniboszorkány-ból is csak pár epizódot.