Meghan Markle egy mini, királyi Kim Kardashian lesz

2020.01.30. 09:49

Lesújtó véleménye van róla Piers Morgan brit tévésnek, aki egy egyórás műsor, a Harry & Meghan: The Royals in Crisis kapcsán nyilatkozott.

Piers Morgan brit újságíró, tévés személyiség, aki az ITV-n vezet reggeli műsort, nincs jó véleménnyel Meghan Markle és Harry herceg lépéséről, miszerint Kanadába költöznek, és megpróbálnak civilként élni, nem pedig a brit uralkodóház tagjaiként. Szerinte Markle egy törtető, méghozzá az a fajta, aki azonnal eldob egy embert – legyen az családtag, kolléga, barát -, ha már nem hasznos a számára. Úgy látja, hogy ez történt a nő korábbi barátaival, jóformán semmi kapcsolata nincs régi családtagjaival, ellenben sztárokkal nagyon szeret barátkozni, és ott a listáján már Oprah, George Clooney, David Beckham, Elton John.

Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

A tévés szakember szerint azért hagyták el Londont, hogy a királyi család nagy sztárjai legyenek, és ez igen szomorú. „Roppant kártékony, és a vége sírás lesz, méghozzá Harry könnyeit fogjuk látni" – jósolta.

Morgan figyelmeztette Markle-t, hogy ne gondolja azt, hogy valamiféle Lady Di lesz belőle, hogy Diana hercegnőként tündökölhet. Újra kell gondolnia ezt, vélekedett, mert inkább afelé halad, hogy a királyi család mini Kim Kardashianja legyen.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK