Sztárokból természetesen az idei reklámokban sincs hiány, a Trónok harca Aryája, vagyis Maisie Williams egy Audiban élvezi a vezetést, miközben a Jégvarázs betétdalát énekli; a Breaking Bad főhőse, Bryan Cranston a Mountain Dew kedvéért Tracee Ellis Rosszal játssza el újra a Ragyogás híres jelenetét; a Cheetos kisfilmjéből pedig végre az is kiderül, hogy annak idején miként született meg MC Hammer legnagyobb slágere, a U Can't Touch This.

A Squarespace nevű, egyedi honlapokat kínáló cég Winona Rydert viszi el a nevét viselő városkába, vagyis a minnesotai Winonába, Jimmy Fallon és John Cena a Michelob sörét reklámozzák, Chris Evans, John Krasinksi és Rachel Dratch pedig a Hyundai-nak dolgoznak.

Missy Elliott és H.E.R. a Pepsinek segít az eladásban a Paint It Black feldolgozásával, Chris Rock a Facebook csapatát erősíti egy rakétával, miközben a Felhőtlen Philadelphiá-ból ismert Charlie Day és a Schitt's Creek színésznője, Emily Hampshire szó szerint kiteregetik a szennyesüket egymás előtt – amivel persze a Tide mosószert reklámozzák.

A Walmart főleg a sci-fi rajongóknak kedveskedik, mivel a reklámjukban egy perc alatt olyan filmekre utalnak gyors egymásutánban, mint a Bill és Ted zseniális kalandja, a Támad a Mars!, a Men In Black – Sötét zsaruk, az Érkezés, vagy a Csillagok háborúja, miközben Sam Jones is feltűnik régi szerepében, Flash Gordonként.

A Pringles a Rick és Morty népszerű karaktereit ejti fogságba, miközben a Planters épp elteszi láb alól 104 éves reklámfiguráját, Mr. Peanutot, a Reese's pedig egy vicces, pár mondást szó szerint megmutató kisfilmmel készül az első Super Bowljára.

Február 2-án még ennél is több szórakoztató reklámot láthatnak majd a nézők, miközben a himnuszt Demi Lovato énekli, a meccs félidejében pedig Jennifer Lopez és Shakira lép fel. Persze a lényeg így is a sportesemény, a San Francisco 49ers és a Kansas City Chiefs között fog eldőlni, hogy ki nyeri az 54. Super Bowlt.