Sztárokkal telezsúfolt, látványos reklámok jönnek a Super Bowl alatt - videó

Winona Ryder in Winona
Vágólapra másolva!
A Trónok harca sztárja mindenkinél jobban élvezi a vezetést, a Breaking Bad főhőse megőrül, Winona Ryder pedig Winonába látogat, miközben végre az is kiderül, hogy annak idején miként született meg MC Hammer legnagyobb slágere, a U Can't Touch This. Február 2-án játsszák az 54. Super Bowlt, vagyis az amerikaifoci-bajnokság idei döntőjét, ahol már a szünetekben adott reklámok is külön műsorszámnak számítanak – ezekből válogattunk, nézze meg a szórakoztató videókat!
Vágólapra másolva!

Az amerikaifoci-liga döntője, a Super Bowl igazi népünnepélynek számít az Egyesült Államokban, a közvetítése hagyományosan a legnézettebb tévéműsor, az eddigi rekordot tartó, 2015-ös mérkőzésre 114,4 millióan voltak kíváncsiak.

Ezen kívül öt olyan Super Bowl volt még, amely több mint 110 milliós nézettséget ért el, az amerikai tévétörténet húsz legnépszerűbb adása közé, a focidöntők mellé csak a M.A.S.H. fináléja tudott beférkőzni a kilencedik helyre, a maga 106 millió nézőjével.

A legutóbbi Super Bowlt a New England Patriots nyerte Forrás: AFP/Angela Weiss

Az elképesztően magas nézettség miatt természetesen a reklámhely is igen drága a Super Bowlon: idén már 5,6 millió dollárba – nagyjából 1,7 milliárd forintba – került harminc másodperc, így a legnagyobb cégek is általában erre az alkalomra tartogatják a legkreatívabb, jobbára sztárokkal megpakolt reklámjaikat.

Az idei kínálatból pár kisfilm már korábban felkerült a netre, másoknak még csak az előzetesét láthatjuk, de mindenképp érdemes rápillantani, hogy a hirdetők mivel készülnek a világ legnagyobb bulijára. Lapozzon a jópofa reklámokért!

Lapozzon, a következő oldalon jönnek végre a reklámok is!