Börtönbe megy a színésznő, 8,5 milliárd forintért árulja a házát

Horizontal ARRIVAL COURTHOUSE
Actress Lori Loughlin (C) arrives at the court to appear before Judge M. Page Kelley to face charge for allegedly conspiring to commit mail fraud and other charges in the college admissions scandal at the John Joseph Moakley United States Courthouse in Boston, Massachusetts on April 3, 2019. (Photo by Joseph Prezioso / AFP)
Vágólapra másolva!
28,7 millió dollárért, vagyis nagyjából 8,5 milliárd forintért árulja a villáját a vesztegetéssel vádolt Lori Loughlin, akire egyébként több év börtön vár.
Vágólapra másolva!

A Bír-lak színésznője, Lori Loughlin és a férje, Mossimo Giannuli – az amerikai elitegyetemek körüli felvételi botrány vádlottjai – 28,7 milió dollárért árulják a házukat, szúrta ki a TMZ.

Lori Loughlin a bíróságra menet Forrás: AFP/Joseph Prezioso

A házaspár már 2 millió dolláros óvadékáért is a házat ajánlotta fel biztosítékként, és a perrel nemcsak, hogy megy a pénzük, de a bevételük is jócskán csökkenhetett – hisz a színésznő a legtöbb munkájától elesett, miután kiderült, hogy 500 ezer dollár kenőpénzt adott egy elit egyetem tisztviselőjének a lánya sikeres felvételijéért.

A pár mindenesetre úgy kommunikálja a People szerint, hogy Giannuli építészet iránti szenvedélye miatt árulják a házat, már 2017-ben megpróbálták eladni, csak akkor még 35 millió dollárért.

Akárhogy is, egy körülbelül 1100 négyzetméteres villáról van szó, amelyben hat hálószoba és kilenc fürdőszoba van. Nézzen be a házba!

Forrás: Lori Loughlin
Forrás: Lori Loughlin
Forrás: Lori Loughlin