Mellplasztika, botox: mit gondolnak ezekről a magyar sztárok?

Tóth Gabi, Pintér Tibor, Vasvári Vivien, Bódi Sylvi
Vágólapra másolva!
Bódi Sylvi egyértelműen a műtétek ellen van, nemrégiben egy hosszú bejegyzésben ecsetelte negatív véleményét a sok plasztikai beavatkozásról, a napokban pedig Pintér Tibor kérte ki magának, hogy orvosi segítséggel szépült volna az arca. Míg sokan vannak, akik hallani sem akarnak a beavatkozásokról, mások lelkesen vállalják, hogy többször plasztikáztattak már - és nagy valószínűséggel fognak is még.
Vágólapra másolva!

Bódi Sylvi

A modell többször elmondta már, hogy sosem feküdt kés alá, szépsége az életmódjában rejlik. "Sokan rácsodálkoznak, hogy miért nincsen nekem 37 évesen narancsböröm. Hát azért, mert nem tömöm magam tele minden szarral. Több, mint 25 éve nem ittam kólát és egyéb cukros üdítőket. Leginkább zöldségeket fogyasztok és bizonyos gyümölcsféléket. Nem a plasztikai mütétek tartanak össze, hanem a tudatos táplálkozás" - írta pár éve, legutóbb pedig a szépségversenyeken kapcsán fejtette ki véleményét a témában - amit itt tud elolvasni.

Forrás: Instagram

"Pisze orr, felfújt száj, gumilabda mellek, 'pohár megáll rajta' popsik... Egy kaptafa mind. Egyesek annyira belendülnek, hogy teljesen elvesztik a realitásérzéküket... Egyre nagyobbra pumpáltatják fel a szájukat, egyre nagyobb szilikont tetetnek be a mellükbe" - fakadt ki közösségi oldalán.

Pintér Tibor

A színész pont a napokban árulta el véleményét a témában, mikor több kommentelő is azt írta egy képe alá, hogy láthatóan kés alá feküdt. "Szó sincs semmi szépészeti beavatkozásról, ajakfeltöltésről és egyéb butaságokrók. A darab Drajulája a második felvonásra egy kifejezetten szép férfivá válik, egy picit persze retusáltak a képen. Amit a kommentelők észrevehettek, az a fogyás és a vékonyabb arcom: ilyenkor teltebbnek tűnik az ajkam, amikor hízom, akkor kevésbé csontos a fejem" - mondta.

Forrás: TV2

Karda Bea

Karda Bea is épp a napokban említette, hogy milyen a viszonya az idő múlásával, mint kiderült, sosem feküdne kés alá azért, hogy fiatalabbnak tűnjön.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Egy hátrahúzott arcú Karda Bea nem az lenne, akit megszeretett a közönség. Szerencsések a génjeim, és ha most a tükörbe nézek, megállítanám az időt. Ennél öregebbnek nem szeretnék kinézni, nem is beszélve a fizikumomról. Nálam is próbálkoztak persze, egyszer kaptam egy nagyon érdekes ajánlatot: egy cég nem kevesebb, mint tízmillió forint értékben szeretett volna plasztikai műtéteket végezni rajtam. De hallani sem akartam az elveimmel ellentétes ajánlatról" - árulta el.

Lapozzon, és nézze meg azokat a magyar sztárokat is, akik szívesen mesélnek a műtétekről, és vállalják, hogy plasztikáztattak!