Jön Al Pacino első sorozata az Így jártam anyátokkal Tedjével - új sorozatok februárra

Al Pacino és Logan Lerman a Hunters című sorozatban
Vágólapra másolva!
Indul Al Pacino első tévésorozata, amelyben a legendás színész nácikra vadászik, miközben Ethan Hawke egy másik szériában a rabszolgák felszabadításáért küzd, a Maffiózók-ban is látott Edie Falcóból pedig a Los Angeles-i rendőrség első női főnöke lesz. Jön a Pop, csajok satöbbi női változata és a Riverdale testvérsorozata is – vagyis februárban is érkeznek izgalmas projektek, ezekből ajánlunk most nyolcat.
Vágólapra másolva!

Tommy (február 6., CBS)

A sorozat egy magas rangú rendőrtisztről szól, aki a Los Angeles-i rendőrség első női főnöke lesz, keresetlen őszinteséggel és kemény kézzel próbálja meg irányítani a hatalmas szervezetet. Nagyon talán nem lövünk mellé, ha azt mondjuk, hogy a szerep ideális Edie Falco – a Maffiózók Carmela Sopranója, a Jackie nővér címszereplője – számára, a készítő, a kétszeres Oscar-jelölt Paul Attanasio bizonyára jól választott.

Katy Keene (február 6., CW)

A Riverdale spin-offja, amelyben ugyanúgy az Archie Comics figuráival találkozhatunk, a cselekmény azonban az anyasorozatéhoz képest öt évvel később játszódik: a korábbról ismert Josie McCoy (Ashleigh Murray) például már felnőtt, New Yorkban próbál befutni énekesnőként. Itt találkozik a címszereplő lánnyal (a Hazug csajok társaságá-ból ismert Lucy Hale), aki szintén az álmait kergeti, menő divattervező szeretne lenni.

Locke & Key (február 7., Netflix)

Joe Hill azonos című képregénysorozatának tévés verziója, amely már jó nyolc évvel ezelőtt is tervben volt, nemsokára pedig végre megérkezik a Netflixre. A történet középpontjában a három Locke testvér áll, akik apjuk halála után különös jelenségeket tapasztalnak a család régi házában, ráadásul találnak pár kulcsot is, amelyekkel utazgatni tudnak a térben és az időben.

High Fidelity (február 14., Hulu)

A széria Nick Hornby kultregényéből, a Pop, csajok satöbbi-ből készült, amely alapján egy filmet már láthattunk 2000-ben, John Cusack főszereplésével. Az új verzióban az a fő különbség, hogy a lemezbolt tulajdonosa ezúttal nő lesz – Zoë Kravitz játssza –, vagyis női szemszögből is megkapjuk a melankóliával fűszerezett megállapításokat a párkapcsolatok mibenlétéről.

Lapozzon, a fele még hátravan, a következő oldalon is ajánlunk négy sorozatot!