Megint nagyon beteg a Beverly Hills 90210 sztárja

The American Humane Hero Dog Awards - Portraits GettyImageRank3 arts culture and entertainment
BEVERLY HILLS, CALIFORNIA - OCTOBER 05: Shannen Doherty poses for a portrait in the Getty Images & People Magazine Portrait Studio at Hallmark Channel and American Humanes 2019 Hero Dog Awards at the Beverly Hilton on October 05, 2019 in Beverly Hills, California. Neilson Barnard/Getty Images for Hallmark Channel /AFP
Vágólapra másolva!
A Good Morning America című műsorban beszélt erről Shannen Doherty.
Vágólapra másolva!

A Beverly Hills 90210-ből ismert Shannen Doherty mindig is nyíltan beszélt a rákbetegségéről, tavaly a People magazinnak nyilatkozott az állapotáról. A színésznő akkor elmondta, hogy hosszú és fájdalmas kezeléseken van túl, kemoterápiát és sugárkezelést is kapott, miközben a mellét is eltávolították.

Doherty elmondta, hogy az arca is megváltozott: olyan gyógyszereket szed, amik kivonják a testéből a kollagént, így soha nem lesz már ránctalan a bőre. A színésznő arról is beszélt, hogy minden napra ajándékként tekint, mindegyiket értékesen akarja tölteni.

Shannen Doherty 2019 októberében Forrás: AFP/2019 Getty Images/Neilson Barnard

2015-ben diagnosztizáltak nála mellrákot, de sajnos ma egy tévéműsorban bejelentette, hogy visszatért a rák, a negyedik stádiumban van.

Harmadik stádiumban a tumor mérete nagyobb, és már átterjedhetett távolabbi nyirokcsomókra, szervekre vagy szövetekre. A negyedik stádium a tumor még nagyobbra nőhet, és átterjedt a szervezet más, távoli területeire.