Jessica Simpson bevallotta, hogy megcsalta a férjét egy sztárral

MTV TRL With Jessica Simpson, Seann William Scott & Johnny Knoxville 53312287
NEW YORK - AUGUST 3: (U.S. TABLOIDS OUT) Singer Jessica Simpson and actor Johnny Knoxville make an appearance on MTV's Total Request Live on August 3, 2005 in New York City. (Photo by Peter Kramer/Getty Images) *** Local Caption *** Jessica Simpson;Johnny Knoxville
Vágólapra másolva!
Jessica Simpson az önéletrajzi könyvében leírta, hogy "érzelmi viszonya" volt Johnny Knoxville-lel: annak ellenére úgy érzi, hogy megcsalta akkori férjét, hogy nem feküdtek le a Jackass sztárjával.
Vágólapra másolva!

Jessica Simpson friss önéletrajzi könyvében, az Open Book-ban azt is megírta, hogy hatéves korában molesztálták, de arról is szót ejtett, hogy kis híján összejött Johnny Knoxville-lel – miközben Nick Lachey felesége volt.

A Jackass-ből ismert Knoxville-lel a Hazárd megye lordjai filmváltozatán dolgoztak együtt 2005-ben, a színésznő és énekesnő szerint "érzelmi viszonyuk" volt, ami azonban soha nem vált fizikaivá, miután mindketten házasok voltak.

Jessica Simpson és Johnny Knoxville 2005-ben Forrás: Getty Images/AFP/2005 Getty Images/Peter Kramer

"Meg tudtam osztani vele a legbensőbb gondolataimat, és ő soha nem nézett rám rossz szemmel. Igazán szerette az eszemet és elfogadta a gyengeségeimet is. Hitt bennem, és elhitette velem, hogy képes vagyok bármire" – írta Simpson Knoxville-ről.

Simpson arról is írt, hogy ő ezt az érzelmi viszonyt súlyosabbnak élte meg, mintha a kollégájával lefeküdtek volna egymással, így is azt érezte, hogy megcsalja a férjét. 2006-ban egyébként el is vált Lachey-től, 2014 óta Eric Johnson felesége, akitől három gyereke is született.