Krausz-Tóth Gabi és Krausz Gábor exkluzív interjúban meséltek a TV2-n kislányuk, Hannaróza érkezéséről és napjaikról.

Az énekesnő nyíltan beszél arról, hogy a szülésnek és az anyaságnak a szépsége mellett van kemény időszaka is. "Nagyon fontosnak tartom, hogy tök őszintén beszéljünk róla, mert ettől lesz csodálatos az egész, a nehézségekkel, a maga valóságával. (...) Nagyon kemény időszak, kvázi a nők is meghalnak és újjászületnek a babával. Érdekes volt átélni, és nagyon hálás vagyok" - mesélte a Mokkában, ahol megmutatták kislányukat, Hannarózát is.

Mint mesélte, a Sztárban sztár leszek!-ből orvosi javaslatra szállt ki előbb, ugyanis volt esély arra, hogy a kisbaba a vártnál korábban érkezik. "Utólag elmondhatom, hogy el voltak számolva a heteim, illetve volt egy kis veszélye is annak, hogy korábban érkezhet Hanni. Ezért is döntöttem úgy, hogy kiszállok."

Hat hét alatt összeszoktak hármasban, de keveset alszanak, amit nem viselnek könnyen. "Hirtelen nagyon ingerszegény lett ez az életvitel, hiszen én is nagyon pörögtem, Gábor is. Kicsit bedepiztünk, összefolytak a nappalok az éjszakákkal. Most kezd kialakulni a rendszer" - árulta el.