Wolf Katinak egy időutazás volt A Dalon indított szerzeménye

Wolf Kati
Vágólapra másolva!
Amikor megírták, és próbákon eljátszották a pozitív üzenetű szerzeményt, úgy érezte, mintha zenei karrierje elején lenne.
Vágólapra másolva!

A Dal 2020 élő adásait február 1-től, szombat esténként, hat héten keresztül kísérhetik figyelemmel a nézők a Duna Televízión. Az, hogy melyik lesz az év magyar slágere, a március 7-i döntőben derül majd ki. Wolf Kati is bejutott, és erre azért is büszke, mert 559 pályamű érkezett, ebből csak 30 kerül a képernyőre.

Forrás: Wolf Kati

„Az egyik szerzője én vagyok, ez most extrán a saját gyermekem. A szöveget Major Eszter írta, én az egyik zeneszerző vagyok. Megtudva, hány dalt küldtek be, még büszkébb vagyok, hogy bekerültünk. Szerettünk volna egy kicsit rockosabb, más jellegű dalt írni, mint az én eddigi elektronikus zenéim" – mesélte Wolf Kati. Itt a klipje, egyelőre 50 ezernél jár, de biztos lesz ez több is:

„Kicsit azt az időszakot hozta vissza, amikor elkezdtem zenélni, amikor garázsban, a zenészekkel próbálgattunk, és hasonló jellegű dalokat játszottunk. Már van visszajelzés, egy ideje éneklem a koncertjeimen, és hála Istennek, rádiós dal is lett. Nem tudtam, amikor elkészült, hogy mennyire jó, de

Ez egy szakítós-újrakezdős dal, erőteljes: volt olyan, aki odajött, és azt mondta, hogy kiszedtem a gödörből ezzel a dallal" – újságolta az énekesnő.