Zsidró Tamás gálánsan fizet, de a késéstől ideges lesz

Zsidró Tamás
Vágólapra másolva!
Február 10-én, 22 órakor visszatér a Life TV-re új adásokkal Szulák Andrea Nyugi! Köztünk marad című műsora, ebben a vendégek Horváth Éva, Zsidró Tamás, Hevér Gábor lesznek.
Vágólapra másolva!

Az adásból kiderül, hogy Horváth Éva szerint ő minden titkot megtart, amit rábíznak. Elmesélte, hogy első osztály első szünetében leesett a mászókáról, így kilenc hétig gipszben kellett feküdnie. Még írni is az ágyban tanult meg, szerinte emiatt ír olyan csúnyán. Külföldi nyaralásuk alatt vettek a kisfiuknak egy plüssteknőst, amire mindennél jobban vigyáznak, mert annyira ragaszkodik hozzá a kisfiuk, hogy ha elveszítik, hatalmas hiszti lesz belőle.

Zsidró Tamás Life TV

Zsidró Tamás a műsorban arról mesélt, hogy ő nagyon pontos ember, egyszer ott is hagyta párját egy megbeszélt találkozó miatt, mert az nem készült el időben. Saját bevallása szerint jól füllent. A fodrászat mellett imád vitorlázni, még saját versenyt is hirdetett csak nőknek, aminek óriási sikere volt. Idén újra meg szeretné szervezni. Az esküvőjét egy hotelban tartotta, ahol a násznép egy része a kinti bárba is kijárt inni, és azt a számlát is neki kellett kifizetnie.

Horváth Éva Life TV

Hevér Gábor is sztorizott: egy improvizatív előadás során bezárták egy koporsóba, ahonnan jóval az előadás vége után tudott csak kiszabadulni, mert ottfelejtették.