Azonnal érezték a vibrálást - világsztárok szerelmes történetei

Justin Bieber és felesége, Hailey Baldwin Beverly Hills-i álomotthona eladó – Fotók
Vágólapra másolva!
Egy kétszeres Oscar-díjas színész egy kávéreklámban, egy színésznő pedig egy magazinban látta meg először a későbbi házastársát, miközben egy kolléganőjük már akkor érzett vibrálást, amikor még csak hátulról látta a férfit, aki aztán a gyerekei apja lett. Justin Bieber és Megan Fox is sokáig várt a szerelmére, Katy Perryt és Orlando Bloomot pedig egy hamburger hozta össze: felelevenítjük, hogy néhány sztár miként találkozott élete szerelmével.
Vágólapra másolva!

Justin Bieber és Hailey Baldwin

Forrás: Instagram/justinbieber

Most már férj és feleség, de a köztük lévő korkülönbség miatt jó pár évnek el kellett telnie ahhoz, hogy egyáltalán randizzanak. 2009-ben találkoztak először, Hailey nagybátyja, Alec Baldwin lepte meg az akkor 13 éves lányt egy jeggyel egy tévés felvételre, ahol Bieber is fellépett. Végül Hailey apja (Stephen Baldwin) és Bieber anyja is összebarátkoztak, kiderült, hogy ugyanabba a gyülekezetbe járnak – ahol persze a gyerekek is össze-összefutottak, évekkel később pedig az énekes már nőként is felfigyelt Hailey-re. „Hé, jól megnőttél" – köszöntötte akkor Bieber a későbbi barátnőjét, mostani nejét.

Megan Fox és Brian Austin Green

Forrás: AFP/2011 Getty Images/Todd Williamson

Náluk is hasonló volt a helyzet, mint Bieberéknél, hisz a színésznő 13 évvel fiatalabb a Beverly Hills 90210-ből ismert férjénél: amikor először találkoztak a Hope & Faith című sorozat forgatásán, még csak 17 éves volt. „Ez nem történhet meg, nincs az az isten" – emlékezett vissza Green egy tavalyi podcast adásban arra, hogy mit gondolt, amikor rájött, hogy Fox el akarja csábítani. A színésznő azonban kitartó volt, a 18-at betöltve is érdeklődött a kollégája iránt, aki akkor már beadta a derekát – azóta is együtt vannak, három gyerekük van.

Michael Caine és Shakira Baksh

Mesébe illő történet Caine-é, aki 1973 óta él boldogan a második házasságában – a feleségét pedig két évvel korábban a tévében látta először. Az egzotikus szépségű Shakira egy Brazíliában forgatott kávéreklámban tűnt fel, mire a színész rögtön mondta a vele tévéző haverjának, hogy reggel indul Brazíliába, megkeresi a nőt.

Forrás: AFP/John Macdougall

Estére azonban még elmentek egy londoni klubba, ahol összefutottak egy reklámszakember ismerősükkel, a még mindig hatás alatt álló Caine pedig neki is mesélt a nőről – mire kiderült, hogy az említett reklámot pont az ismerős cége készítette. „Nem Brazíliában él a nő, hanem itt a Fulham Roadon" – tudatta a színésszel, sőt a modell számát is megadta Caine-nek, aki aztán vagy tízszer felhívta Shakirát, mire az végre belement egy randiba.

Allen Leech és Jessica Blair Herman

Forrás: AFP/2019 Getty Images/Gregg Deguire

A Downton Abbey színésze klasszikus módon figyelt fel a későbbi feleségére: látta őt táncolni. 2016-ban az amerikai színészszakszervezet, a Screen Actors Guild díjátadó partijáról Leech már pont le akart lépni, amikor az egyik barátja meghívta egy utolsó italra – a férfi pedig ekkor, a bárpulttól hátrafordulva látta meg a színésznőt, ahogy estélyi ruhában táncol. „Felkérem azt a lányt" – mondta akkor a haverjának, így indult a mai napig tartó románc.

Lapozzon, van még pár romantikus sztorink!