Macaulay Culkin elárulta, hogy molesztálta-e Michael Jackson

A legnagyobb sztárok szerepelnek fiatalkori énjükkel közös fotón
Macaulay Culkin
Vágólapra másolva!
Macaulay Culkin egy friss interjúban a Michael Jacksonnal való kapcsolatáról is mesélt, azt is elárulta, hogy az énekes molesztálta-e gyerekkorában.
Vágólapra másolva!

Már több mint egy év telt el, mióta megjelent a Neverland elhagyása című dokumentumfilm – amelyben két férfi mesélte el részletesen, hogy Michael Jackson miként bántalmazta őket gyerekkorukban –, amire most Macaulay Culkin is reagált.

Macaulay Culkin régen és most Forrás: Instagram/photo_time_traveling

Culkin gyerekszínészként jóban volt Jacksonnal, és a 2005-ös perben is mellette tanúskodott, most sem mondott mást az Esquire-nek: "Soha nem tett velem semmi rosszat. Nem is láttam, hogy olyasmit csinálna másokkal. Mostanra nem is lenne okom titkolni, hisz ő már meghalt – ha lenne hát mit mesélnem, biztosan elmondanám. De nincs. Nem láttam semmit, nem tett semmit."

Egy kép a Neverland elhagyásából Forrás: HBO

Culkin elmesélt egy másik történetet is, miszerint összefutott James Francóval egy repülőgépen, ő pedig egyből arról kezdte el faggatni, hogy mit szól az akkor frissen megjelent Neverland elhagyásá-hoz. Culkin csak annyit kérdezett, hogy "Szeretnéd, ha a te halott barátodról beszélgetnénk?", és ezzel le is zárta a csevejt.