Indul a Férfi titkok Várkonyi Andinál szombat este 22 órakor a Life TV műsorán.

A sikeres Női titkok Várkonyi Andinál is folytatódik vasárnap, de új műsort is indít a Life TV, ebben főleg férfivendégek érkeznek Várkonyi Andreához. Az első adás témája a megcsalás, és elsőre azt igyekeznek körüljárni a vendégekkel, hogy mi számít annak és mi nem. Szombat este Várkonyi Andi Németh Kristóf, Szabó András Csuti, Harsányi Levente és Fésűs Nelly segítségével igyekszik megválaszolni a felmerülő érzelmi, intim jellegű kérdéseket új műsorában.

Life TV

A férfivendégek egyetértettek abban, ha a barátnőjük nővel csókolózik, az nem számít megcsalásnak. Németh Kristóf kifejtette, hogy a hűség szerinte döntés kérdése, ő az első házassága előtt eldöntötte, hogy soha többet nem megy félre. A színészt egy korábbi barátnője megcsalta, telefonjával bukott le - de csak hónapokkal később szembesítette ezzel a ténnyel.

Várkonyi AndreaLife TV

Harsányi Levente állította, hogy megtalálta élete szerelmét, noha problémáik is vannak. Szabó András, azaz Csuti, aki Kulcsár Edina férje, arról mesélt, hogy korábban mindenkit megcsalt, de persze a felesége kivétel.

Bővebben a Life TV-n, szombat este 10 órakor, a Férfi titkok Várkonyi Andinál első adásában.