Újabb sztár tér vissza A Dal 2020-ba

Tóth Vera
Vágólapra másolva!
Szombat este A Dal 2020 harmadik előválogatóján a versenyzők dalai mellett ezúttal egy korábbi versenyző tér vissza, hogy egy érzelmes időutazásra vigye magával a nézőket: Cserháti Zsuzsa Hamu és gyémánt című dalát Tóth Vera adja elő.
Vágólapra másolva!

„Bár nem ismertük egymást Cserháti Zsuzsával mégis van közöttünk egy különleges, megmagyarázhatatlan kapocs, aminek egyik oka lehet, hogy ő is az érzelmeit megélő ember volt" – mondta Tóth Vera. Az énekesnő úgy látja, hogy Cserháti dalai nagyon tanulságosak, mert egyszerre tudnak drámai mélységet nyújtani, ugyanakkor az átlagember szívéhez szólni.

Tóth Vera TV2

„Nem olyanok, mint a mai trend. Ezért illik ez a dal nagyon jól ebbe a műsorba, mert itt is rengeteg olyan fellépő kap lehetőséget, aki nagyszerű, de a mai trendbe nem feltétlenül passzoló zenét csinál. Csak arra tudom bíztatni őket, hogy tartsanak ki emellett, mert hiába látszik úgy mintha mást diktálna a mai popkultúra,

– tette hozzá. Vera szerint ebben a győztesnek óriási segítségére lesz a zenei karrierjének építésére fordítható 75 millió forint összértékű főnyeremény.

A Dal 2020 – szombatonként 19.35-től a Duna Televízió és a Duna World műsorán.