Vastag Csaba elárulta, miért nem akar megnősülni

Vastag Csaba
Vágólapra másolva!
Vastag Csaba és Görgényi Fruzsina lassan három éve egy pár, de nem terveznek esküvőt.
Vágólapra másolva!

"A saját környezetemben azt látom, hogy mindenki elvált. A szüleim lassan negyven éve házasok, és talán pont ezért, utolsó középkori lovagként még hiszek ebben az egészben. De ugyanakkor félek is tőle. A mai világban úgy cserélik az emberek a párjukat, mint a cipőjüket" - mondta az énekes a hot!-nak. "Ha egyszer kimondanám, hogy ez örökké tart, akkor azt valóban úgy is gondolnám, illetve kötelezném magam ennek betartására.

Talán furcsának tűnhet, de egy ekkora horderejű kinyilatkoztatásra, vállalásra még nem érezem késznek magam" - részletezte.

Forrás: Vastag Csaba - Instagram

A gyerekvállalás is szóba került, melynek kapcsán hasonló gondolatai vannak. Akárcsak a házasság, a családalapítás is a jövőbeni tervei közt szerepel, de még nem érzi elérkezettnek rá az időt.

"A gyerekeket is nagyon szeretem, de azt is tudom, mekkora felelősséggel járnak. Láttam a szüleimen és látom az öcsémen is.

szeretnék gondoskodó és odafigyelő szülő lenni, ugyanúgy megadni mindent a gyermekeimnek, ahogyan én is megkaptam a szüleimtől. Tudatosan készülök erre a szerepre, majd, ha időszerűnek érzem" - mesélte.