Ábel Anita is ott lesz vasárnap este a Nicsak, ki vagyok?-ban, a TV2 új show-jában. Kajdi Csabával és Ganxsta Zoleeval került egy csapatba - hárman fogják találgatni, hogy kik bújhattak meg a látványos maszkok, jelmezek mögött. A feladatról és a különleges formátumról az Origónak mesélt.

A műsor szereplőit nagy titok övezi, nem tudni, kiket rejtenek majd a jelmezek. A sztárok tippelgetnek, találgatnak, miközben odaszúrnak az ellenfél csapatának is.

"Ez egy remek formátum, amitől csakis a felhőtlen szórakozást szabad várni. Vasárnap este le kell ülni a tévé elé, hátradőlni, és velünk együtt nevetni, tippelni. A nézők is aktívak, bele tudnak ebbe az egészbe folyni. Biztos vagyok abban, hogy lesznek óriási meglepetések, amikor olyanok veszik le a maszkot az adás végén, akikre biztosan senki nem gondolt. Ezeket a pillanatokat nagyon-nagyon várom" - mondta.

A képre kattintva galéria nyílik!Fotó: Koncz Márton - Origo

A Nicsak, ki vagyok? a jelmezes szereplők mellett a tippelő sztárokról is szól, nekik is fontos szerep jut.

"Ott ül hat ismert ember, akikre jellemző a humor, az irónia, a viccelődés. Összeereszteni minket nagy bátorság, de mindenki régi, rutinos tévés, úgyhogy pontosan tudja, hogy hol vannak a határok. Judynak új lesz a szerep, de tudom, hogy humoros, bevállalós csaj, nagyon örülök neki. A műsorvezetőn, Tillán is sok múlik majd, hisz a dinamikát, a ritmust ő viszi, mellette pedig minket is kordában kell tartania, ami miatt egyáltalán nem irigylem."

A képre kattintva galéria nyílik!Fotó: Koncz Márton - Origo

Kritikákból, beszólásokból sem lesz hiány, de szerinte ezeken senki nem fog megsértődni. "Aki bevállalta a műsort, tudja, hogy mivel jár, a szerkesztők, a producer is felkészítették rá. Nem az a cél, hogy bárkit megbántsunk, a Nicsak, ki vagyok? egyáltalán nem a kínos, sokkal inkább a megdöbbentő pillanatokról szól majd. Alig várom, hogy meglássunk például egy Kossuth-díjas művészt az egyik jelmez alatt."

A másik csapatban Hajós András, Majka és Judy tippel majd.