Kajdi Csaba tudja, hogy nem fogja mindenki szeretni

2020.02.16. 09:34

Kajdi Csaba neve eddig főleg az Instagram-felhasználók körében volt ismert, 135 ezer rajongója figyeli mindennapi posztjait, élő bejelentkezéseit. Vasárnap este a tévénézőknek is bemutatkozik, ugyanis ő is ott lesz a TV2 új, nagyszabású show-jában, a Nicsak, ki vagyok?-ban - erről mesélt az Origónak.

Kajdi Csaba egy ismert modellügynökség vezetője, ő fedezte fel többek közt Mihalik Enikőt, aki gyakran feltűnik az Instagramján. Az oldalon jelenleg 135 ezren követik, és bár kedvelik minden megnyilvánulását, a tévés szereplésnek nem örült mindenki. Kicsit pipa is lettem, mondtam nekik, hogy akkor taka van! Egyébként örülök, hogy a TV2 megkeresett ezzel a lehetőséggel, mert az a csatorna nyitott volt arra, hogy együttműködjön velem, kérdés nélkül. Hittek abban, hogy ebben jó leszek" - mesélte az Origónak.

A képre kattintva galéria nyílik!Fotó: Koncz Márton - Origo

"Izgulok, de a vizsgadrukkon egyszer korábban már átestem. Nemrég egy talkshow-t forgattunk, ahol 800 vendég ült a stúdióban, és a színpadon mindenki profi volt rajtam kívül. Én egy backstage ember vagyok 20 éve, nem szoktam hozzá a nagy nyilvánossághoz. De ott rájöttem, hogy tök jó fej emberekkel vagyok körülvéve, jót dumálunk, kicsit savazzuk egymást, hülyéskedünk, röhögünk. Ez ugyanolyan szórakoztató műsor lesz" - mondta.

Tudja, mivel jár a színpadra lépés

Úgy érzi, csak olyanok követik az oldalát, akik kedvelik, elfogadják, nem jellemző, hogy kritizálnák vagy beszólnának neki. "Azt gondoltam, hogy az ember a nemi hovatartozásáért, a vallásáért, a nemzetiségtudatáért, bármiért kaphat, de engem olyan emberek követnek, akik ezzel nem foglalkoznak. A televízió jóval nagyobb tömeget vonz, majd kiderül, hogy ezután mi lesz."

A képre kattintva galéria nyílik!Fotó: Koncz Márton - Origo

"Azt szoktam mondani, hogy ha az ember vállalja, hogy kiáll egy színpadra, akkor kap hideget-meleget. El kell dönteni az elején: vagy nem állok ki, és a kispadról bekiabálós maradok, mint a társadalom 95%-a, vagy kiállok, és vállalom, hogy lesznek, akik köpködnek majd. Tudom, hogy nem mindenki fog szeretni" - részletezte.

Nem ismeri a magyar celebvilágot

"A formátum rendkívül szórakoztató és látványos, de önmagában véve nem annyira vicces, ha csak azt vesszük, hogy egy maszkban énekel valaki. Azzá lehet tenni, ha jó csapatok állnak össze, akik intelligensek, és jókat tudnak röhögni ezen az egészen. Kijön valaki egy maszkban, azt sem tudod, hogy kicsoda, micsoda, férfi, nő, és nem jössz rá, hogy ki, azzal sem tudsz mit kezdeni. De ha ez kap egy jó körítést, iróniát, humort, akkor jól lehet rajta szórakozni" - mondta.

A képre kattintva galéria nyílik!Fotó: Koncz Márton - Origo

Nem ismeri különösebben a magyar sztárokat, így nem lesz könnyű dolga, ugyanis Ábel Anita és Ganxsta Zolee oldalán tippelgetnie kell majd, hogy ki bújt el a látványos jelmez mögött. "Nagy részüket nem ismerem, úgyhogy extrán izgalmas lesz! De hát azért vagyunk csapatban, hogy vigyük egymást. Én leszek a csapatkapitány, ezt majd vasárnap a többiek is megtudják!"

TOVÁBBI CIKKEK