Jó hír a gasztronómia szerelmeseinek - az elkövetkező hetekben a régi nagy kedvencek mellett számos új tartalommal várja a kikapcsolódni vágyókat a LiChi TV. A TV2 Csoport gasztrocsatornáján a Mindig TV nézői számára február 16. és február 28. között kódolatlanul érhetőek el a műsorok.

A LiChi TV februárban is színes programkínálattal, változatos műsorokkal várja a nézőket. A torkos csütörtök apropóján csokorba szedtük a legnagyobb közönségkedvenc filmeket. Február 20. és 23. között négy mozival jön a „torkos hétvége". Február 20-án, 21:00 órától egy országos TV premierrel, a Teljesen idegenek című alkotással indul a filmes hosszúhétvége, amelyről érdemes tudni, hogy a nagysikerű magyar alkotás, a BÚÉK olasz megihletője. Ezt követően, pénteken 21:00-tól a Bridget Jones naplója, majd szombaton és vasárnap szintén 21 órai kezdettel a Derült égből fasírt és a Derült égből fasírt: A második fogás kerül képernyőre - közölte a TV2 Csoport.

Jön a Masterchef JuniorForrás: Photographer:Istvan Ruff

Február 17-től minden hétköznap 18:50-től új tartalomként lesz látható a LiChi TV-n a MasterChef Junior. A főző-showban 9-13 éves gyerekek mérik össze tudásukat a pultok mögött. A gyerekek felnőtteket megszégyenítő módon forgatják a fakanalat, és olyan bámulatosan kombinálják a különböző alapanyagokat, hogy néha még a Mautner Zsófia, Szendrei Bence és Pesti István alkotta zsűrinek is tátva marad a szája.

Sorozatok is lesznek

A filmek és a MasterChef Junior mellett, a sorozatok kedvelőire is gondoltak. Két országos TV premier érkezik a csatornára a kódolatlan időszakban – február 16-tól 17:50-től dupla résszel jön minden nap a Late Nite Eats – A város sosem alszik című amerikai gasztro-reality-sorozat, amelyben Jordan Andino, a magával ragadó személyiségű séf a legmenőbb, éjjel is nyitva tartó gasztronómiai helyeket keresi fel New Yorkban. Szintén február 16-án indul útjára a LiChi TV-n Tom Kerridge – A tartós fogyás titka című gasztro-reality-je, amely hétvégente, szombaton és vasárnap érkezik majd dupla részekkel 18:50-től.

Az egykoron súlyproblémákkal küzdő sztárséf, Tom Kerridge kitartásának köszönhetően fogyott le, és most célja, hogy kalória-csökkentett ételeivel 13 olyan embernek segítsen, akik hasonló problémával küzdenek. Majd ezeken kívül, szintén országos TV premierrel jön február 29-től még egy Tom Kerridge-sorozat Újratervezés címmel, amelyet szombaton és vasárnap láthatnak a nézők 18:20-tól.

Több műsor visszatér

Az országos TV premiereken túl, új tartalomként kerül a csatorna kínálatába Donna Haynek, a kreatív ételcsodák világhírű szakértőjének sorozata, az Alapoktól mesterfokig, A lusta szakács I. évada Simon Lamonttal és a Rick Stein – Mexikói kiruccanás című angol produkció. Ezek mellett, a nagy kedvencek közül továbbra is látható lesz a Nigellissima, amely az olasz konyha rejtelmeibe ad betekintést és a Food Porn című amerikai reality Michael Chernow-val.

Marton Adri új adásokkal érkezikForrás: Marton Adrienn

A már megszokott saját gyártású tartalmakkal is találkozhatnak a nézők a csatornán, úgy mint: a Hal a tortán, a Hentesek, a Konyhatündér – Marton Adrival, az Ízes élet és a Stahl konyhája című műsorok.