Óriási meglepetéssel indult a TV2 vadonatúj műsora

Vágólapra másolva!
Szőke Zoltán volt a Nicsak, ki vagyok? első leleplezett fellépője, aki elmondta, hogy a Barátok közt alapszereplőjeként korábban nem bukkant fel a TV2-n.
Vágólapra másolva!

Látványos produkciókkal érkeztek a maszkok mögé bújt fellépők. A Rammsteint (persze németül) hörgő Bagolynál azt sem tudta eldönteni a két sztárcsapat, hogy férfi vagy nő az, végül Pápai Joci és Kamarás Iván lett a két végső tipp. Másodiknak az asztronauta érkezett, a produkciója után többen azt figyelték aggódva, hogy elájul-e, mert folyamatosan ide-oda tipegett, billegett, és állandóan a sisak alját babrálta, mint aki nem kap levegőt. Berkes Olivérre, Anettkára tippeltek a csapatok, de érkezett más észrevétel is: „Lézengett a színpadon, azt se tudta, hol van, nem lehet más, csak a Karda Bea" – jegyezte meg Majka.

Nicsak, ki vagyok? Tilla, Instagram

Az erősen túlmozgásos kék Szőrmók láttán-hallatán is érdekes ötletek érkeztek, Tápai Szabina, Cynthia Dictator, Balázs Andi (az egykori Kasszás Erzsi) neve is felmerült, Gregor Bernadett, Vajna Tímea és Demjén Ferenc mellett. Octopuszi volt a negyedik fellépő, egy színes polip, nagyot énekelt: csak Ábel Anita nem gondolta, hogy profi énekesnőről van szó (Iszak Eszterre tippelt, pedig ő elvileg naponta posztolgat Indonéziából, itt meg azért kellett egy párhetes felkészülés). Elhangzott Rúzsa Magdi, Janicsák Veca, Nótár Mary és Péter Szabó Szilvia neve is.

Instagram

Bombameglepetés érte eztán a nézőket, mert az első leleplezett figura, a Bagoly maszkja alatt Szőke Zoltán, az egykori Berényi Miklós volt. Elmondta, hogy az hagyján, hogy kosztüm van az emberen, és nem kap levegőt, de itt énekelni és táncolni kellett. Akadtak ilyen feladatai a színházban, de az „ezer éve volt", emlékezett a színész.