A Bajnokoké az Exatlon-villa, elképesztően izgalmas verseny után

Vágólapra másolva!
9-7-ről feljöttek a pirosak 9-9-re a TV2 műsorában, jött a „hirtelen halál." Ott is egyformán teljesített a két csapat, pár másodpercen múlt, mely társaság megy a szerény fakalyibába, és melyik a medencés villába. Poór Brigitta óriási formában van, négy menetből négyet nyert. 
Vágólapra másolva!

5-2-re elhúztak a Bajnokok a hétfői versenynapon, innen 9-7-re tudtak fordítani a Kihívók. Nagy volt a tét, mert nemcsak, hogy a villa sorsa dőlt el egy hétre, hanem az is, mely csapatnak kell kitakarítani az épületet, majd szomorkásan elkullogni a szegényesebb szállásra, a faházba.

TV2

Adu és Dávid volt soron, utóbbi hozta a futamot, 9-8-ra feljöttek a pirosak, majd Brigi visszahozta a reményt, 9-9 lett, megint a „hirtelen halál" döntött. Zozo és Brigi, illetve Dave és Dorci lett a négy kijelölt versenyző az utolsó menetre: a pirosak nyertek, de csak nagyon kis különbséggel.

TV2

Pénteken 7-1-es vezetésről veszített a kék csapat, most pedig 9-7-ről nem tudtak nyerni. A Bajnokok nyerőembere Poór Brigitta lett, aki a végén szenzációsan teljesített.

TV2

A Kihívók eztán kénytelenek voltak átmenni a villába, ahol rengeteg szemetet találtak a kertben, falevelet a medencében. Végül a Bajnokok is beszálltak a takarításba, így gyorsan rendet raktak, és közben jutott idő arra, hogy a két rivális csapat tagjai kissé összebarátkozzanak: Dave Zsolttal sutyorgott, és Pap Dorcit is kifaggatták a pirosak.