Így néz ki ma a Hazárd megye lordjai bombázója - fotó

Vágólapra másolva!
Catherine Bach a sorozat összes részében játszott, hét évadon keresztül szaladgált forrónadrágban a képernyőn, egymillió dollárra biztosították a lábait. 
Vágólapra másolva!

A Hazárd megye lordjai itthon is népszerű sorozat volt, egy akciókomédia, sok látványos jelentettel, vagány főhősökkel, rendre rosszul járó gonosztevőkkel, gyakran átvert falusi rendőrökkel. Catherine Bach volt benne Daisy Duke, 146 részben játszott 1979 és 1985 között, rajta kívül csak Denver Pyle (Jesse) és Sorrell Booke (Hogg) mondhatta el ezt magáról.

Catherine Bach-nak nem volt idegen a vidéki környezet, egy farmon nőtt fel Dél-Dakotában. Amikor elment a szereplőválogatásra, még másfajta ruhában képzelték őt el a sorozat kreatívjai, végül a fiatal nő javaslta, hogy hadd legyen abban a szettben, amiben amúgy is szeret lenni: csizma, farmer minisort és póló vagy ing. Ezzel ikonikus szereplője lett a szériának, a vele készült plakát 5 milliós példányszámban kelt el, a lábait pedig egymillió dollárra biztosították, míg futott a sorozat.

Bach első férje David Shaw volt, öt év után elvált. Második férje Peter Lopez lett, 1990-ben ment hozzá, két lányuk született, Sophia és Laura.

Lapozzon, mutatjuk, hogy néz ki most a színésznő!