Még több nézőhöz jut el a Life TV

Várkonyi Andrea
Vágólapra másolva!
A UPC Direct szolgáltató több csatornával erősíti kínálatát: a Life TV már a közepes előfizetési csomagtól válik elérhetővé a 32. programhelyen.
Vágólapra másolva!

A Life TV csatorna nézői színes sorozatokból és talkshow-kból válogathatnak, a reality műsorokon és életrajzi filmeken keresztül megismerhetik a sztárvilágot is.

Várkonyi Andrea Forrás: Life TV

A csatornán február 15-én elindult, és szombatonként jelentkezik Várkonyi Andrea új műsora, a Férfi titkok Várkonyi Andinál. A műsor a már jól ismert Női titkok Várkonyi Andinál talkshow párja, mely minden vasárnap látható a Life TV műsorán.

Hangulatosan berendezett lakás,

ismert emberek, párkapcsolati témák – az új sorozatban Várkonyi Andi kideríti, hogy mit is gondolnak a férfiak a nőkről.

Szulák Andrea három provokatív kérdést tesz fel vendégeinek minden hétköznap a Life TV-n: a Nyugi! Köztünk marad... február 10-től új részekkel jelentkezik. Ha életvezetési tanácsra van szükség, az Old(s)cool című műsorban Esztergályos Cecília, Karda Beáta és Bay Éva ad lifecoaching tanácsokkal várja újra a fiatalokat – a műsor tavasszal jelentkezik vadonatúj részekkel. Vastag Csabát pedig riporterként láthatjuk, világsztárokkal a Hello Hollywood! című műsorban.