Kempf Zozo kiesett volna a legutóbbi Exatlon-párbajon

Exatlon
Vágólapra másolva!
A Bajnokok fiatal versenyzője eltűnődött azon, mi lett volna, ha neki kell Harcsa Norbert ellen bizonyítania a TV2 sportrealityjében.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, Harcsa Norbi lett a legutóbbi kieső, de nagyon jól tartotta magát: ha Dávid korábban nem jeleskedik a medáljátékokon, akkor másképp alakul minden. Zozo is lehetett volna ellenfél, és elgondolkodott ezen - arra jutott, hogy Norbi remekül teljesített az ügyességi részen.

tv2

„Amikor megláttam az ügyességit... ha én megyek párbajozni, nekem sem ment volna. Nem volt medálom, most sincs még. Lehet, hogy máshogy alakult volna, ha nekem kell párbajozni menni" – fejtegette Mórádi Zsoltnak a fiatal versenyző.

„Amikor csapatjáték van, akkor jól teljesítek, de nagyon bosszant, hogy amikor medáljátékra kerül sor, akkor első-második körben leblokkolok. Most is. Nem először mentem a pályán, de két akkora hibát követtem el, hogy esélyem sem volt" – összegezte a versenynapot. A medálokért folyó küzdelmet sokan nem tartják olyan fontosnak, de most is kiderült, hogy „életet ment", azaz benn tartja a játékost a (kétszer) 15 millióért folyó harcban.

Zsolt és Zozo eztán megállapították, hogy „a csapatverseny más világ", illetve azt is, hogy „Norbi úgy dobált, mintha így született volna."

Az Exatlon Hungary hétfő este folytatódik a TV2-n a villajátékkal: maradnak-e a Bajnokok a medencés villában, vagy visszatérnek a rozzant faházban lakó Kihívók a jó körülmények közé?