Már alakul, hogy milyen új sorozatok lesznek ősszel Amerikában

A bárányok hallgatnak
Vágólapra másolva!
Az Egyesült Államok öt országos tévécsatornája – az ABC, a CBS, a Fox, az NBC és a CW – januárban és februárban sorra rendelte meg azokat a pilotokat, bemutatkozó részeket, amelyek alapján ősszel sorozat is indulhat. Az Odaát sztárjával tér vissza a Walker, a texasi kopó, A bárányok hallgatnak folytatást, A Da Vinci-kód előzményt kap, a Drakula-történetet pedig női szemszögből ismerhetjük meg – miközben Dwayne Johnson gyerekkoráról is készül egy széria, valamint Katey Sagal és Ted Danson is visszatér a képernyőre. Íme, egy tucat izgalmas projekt, amire érdemes lesz figyelni.
Vágólapra másolva!

The Brides

Claes Bang, a legutóbbi Drakula Forrás: BBC

A Drakula-sztori modern feldolgozása, az ismert vámpír három menyasszonyával – erős, halhatatlan nőkkel – a középpontban. A projekt várhatóan a nőket és a tinédzsereket szólíthatja meg elsősorban, valószínűleg a megvalósítás is fiatalos lesz, miután a reménybeli szériát a Riverdale és a Sabrina hátborzongató kalandjai alkotója, Roberto Aguierre-Sacasa készíti, Greg Berlanti produkciós cégével közösen.

Rebel

Katey Sagal Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jamie Mccarthy

Az Egy rém rendes család egykori Peggy Bundyja, Katey Sagal ezzel a projekttel tér vissza a képernyőre. A színésznő játssza a Rebelnek, vagyis Lázadónak becézett Annie Bellót, aki jogi végzettség nélkül old meg problémás, peres ügyeket. A karaktert Erin Brockovich ihlette, akit már Julia Roberts is eljátszott 2000-ben az Erin Brockovich – Zűrös természet című filmben, a mostani verziót a háromszoros Emmy-jelölt Krista Vernoff készíti.

Clarice

A bárányok hallgatnak Forrás: Orion Pictures

A bárányok hallgatnak folytatása, amely 1993-ban játszódik, egy évvel a filmben látottak után. A pszichopata kannibál, Hannibal Lecter elvileg már nem lesz benne, miután a címszereplő Clarice Sterlinget ismerhetjük meg közelebbről – azt a nyomozónőt, akit az 1991-es filmben Jodie Foster játszott, az alakításáért Oscar-díjat is kapott.

The Lincoln Lawyer

Matthew McConaughey Az igazság árában Forrás: Lionsgate

Michael Connelly könyvsorozata – és a kapcsolódó film, a 2011-es Az igazság ára – alapján készül a pilot, amelynek főhőse Mickey Haller, egy ügyvéd, aki a Lincolnja hátsó ülésén intézi az üzleti ügyeit, ott foglalkozik Los Angeles kisebb és nagyobb bűneseteivel. A filmben a főszerepet Matthew McConaughey játszotta, a mostani verzióhoz egyelőre három mellékszereplő, Kiele Sanchez, Angus Sampson és Jazz Raycole csatlakozott.

Blood Relative

Melissa Leo Forrás: AFP/Valerie Macon

A projekt lényegében a rendőrségi nyomozások viszonylag új módszeréről, a genetikai leszármazási vizsgálatról szól, aminek lényege, hogy már a rokonok DNS-e alapján is tudnak áldozatokat vagy elkövetőket azonosítani, nem egy régi ügyet oldottak meg így. A pilot alapjául egy hosszú cikk szolgál, amely a módszer két női szakértőjét mutatta be – a képernyős változatban az egyik főszereplő Melissa Leo lesz.

The Kenan Show

Kenan Thompson Forrás: AFP/Alex Edelman

Már tavaly megrendelték, de egy részét újraforgatták, így a 2020-2021-es évadban már jöhet a teljes első szezon. Az ötletgazda és a főszereplő a Saturday Night Live egyik arca, Kenan Thompson, akinek a karaktere hirtelen megözvegyül, és a gyerekei érdekében úgy dönt, hogy jobban beengedi az életükbe az apósát – akit Andy Garcia játszik.

Lapozzon, a fele még hátravan, a következő oldalon is ajánlunk hat projektet!