Kisbabájáról, anyai örömeiről ír blogot Tóth Gabi

2020.03.03. 17:27

Blogot vezet az egykori megasztáros énekesnő, aki vadóc évei után megnyugodni látszik, boldog kismama. Első posztjában izgalmas, őszinte, máshol nem olvasható történeteket mesél a csalad.hu-n.

„Amikor elhatároztam, hogy blogot írok, azt is megfogadtam, hogy kendőzetlenül őszinte leszek. Nem szeretnék mismásolni, annak nem sok értelmét látom. Így persze előfordulhat, hogy néha olyan dolgot is leírok, és/vagy olyan formában, ami sokaknak nem tetszik, de hiszem, hogy másoknak (és ők lesznek többen) megnyugvást adnak majd a soraim, és rádöbbennek, hogy nincsenek egyedül az érzéseikkel" – így kezdte első blogbejegyzését Tóth Gabi a csalad.hu-n.

Forrás: Tóth Gabi, Instagram

„31 éves koromig abban a tudatban éltem, hogy nekem – természetes úton – nem lehet gyermekem. Ehhez képest itt álltam egy viszonylag frissnek mondható kapcsolatban, egy pozitív terhességi teszttel a kezemben, amin olyan erősen látható volt mindkét csík, hogy szinte világított. Örültem? Hát persze! Megijedtem? Naná! Elbizonytalanodtam? Nagyon!" – áll a szövegben.

Első posztjában izgalmas, máshol nem olvasható történeteket mesél az eljegyzéséről Krausz Gáborral, egy szendvicsről, amelyet úgy megkívánt, mint soha előtte semmit, terhességi tesztről, a nagy pillanatról, a hormonális változásról. A posztot itt olvashatja.