Kisbabájáról, anyai örömeiről ír blogot Tóth Gabi

Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Blogot vezet az egykori megasztáros énekesnő, aki vadóc évei után megnyugodni látszik, boldog kismama. Első posztjában izgalmas, őszinte, máshol nem olvasható történeteket mesél a csalad.hu-n.
Vágólapra másolva!

„Amikor elhatároztam, hogy blogot írok, azt is megfogadtam, hogy kendőzetlenül őszinte leszek. Nem szeretnék mismásolni, annak nem sok értelmét látom. Így persze előfordulhat, hogy néha olyan dolgot is leírok, és/vagy olyan formában, ami sokaknak nem tetszik, de hiszem, hogy másoknak (és ők lesznek többen) megnyugvást adnak majd a soraim, és rádöbbennek, hogy nincsenek egyedül az érzéseikkel" – így kezdte első blogbejegyzését Tóth Gabi a csalad.hu-n.

Forrás: Tóth Gabi, Instagram

„31 éves koromig abban a tudatban éltem, hogy nekem – természetes úton – nem lehet gyermekem. Ehhez képest itt álltam egy viszonylag frissnek mondható kapcsolatban, egy pozitív terhességi teszttel a kezemben, amin olyan erősen látható volt mindkét csík, hogy szinte világított. Örültem? Hát persze! Megijedtem? Naná! Elbizonytalanodtam? Nagyon!" – áll a szövegben.

Első posztjában izgalmas, máshol nem olvasható történeteket mesél az eljegyzéséről Krausz Gáborral, egy szendvicsről, amelyet úgy megkívánt, mint soha előtte semmit, terhességi tesztről, a nagy pillanatról, a hormonális változásról. A posztot itt olvashatja.