Ganxsta Zolee egy videóban beszélt a gyászról, és reagált a koncertek elmaradásáról szóló hírekre.

Zana József hétfőn a kórházban halt meg 81 éves korában. Fiát nagyon megviselte a halála, de a munkájára ez nem hat ki - erről egy Facebookon közzétett videóban beszélt.

"A helyzet az, hogy mindenki tudja, mi történt, nagyon szépen köszönöm, hogy annyian velem együtt éreztetek, és mindenki kinyilvánította a részvétét, nagyon jól esett. Azt nem mondom, hogy segít, de mindenképpen jó tudni, hogy ennyien mellettem vagytok. A lényeg a lényeg, hogy nagyon sok helyről hallottam, hogy az a hír járta, hogy elmaradnak koncertek emiatt, vagy legalábbis egy-két buli elmarad. Ez nem igaz, mert az élet nem áll meg. Sajnos ilyen dolgok... néha megmar minket az élet, de nem áll meg. Úgyhogy megyünk tovább" - mondta.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Beszélt arról is, hogy semmilyen jelét nem fogja mutatni a történteknek: "Semmilyen jelét nem fogom annak mutatni, hogy mi van belül, eddig se tettem - nagy néha, de erről már leszoktunk. Úgyhogy nem lesz semmilyen gond. Ami van, az bennem van. Ez a zenekart nem érinti, úgyhogy a meló az megy tovább."