Nemzetközi összecsapással fokozza az izgalmakat az Exatlon Hungary

Exatlon
Vágólapra másolva!
Közeleg az Exatlon Hungary egyik legizgalmasabb pillanata, hiszen több hétnyi küzdelem után, a második évadban először, március 9-én a magyar válogatott a mexikói csapat legjobbjaival mérheti össze erejét. A Kívikók és a Bajnokok legjobbjai, erejüket egyesítve képviselhetik hazánkat a világ legjobb exatlonistáival szemben egy nem mindennapi estén, ahol végre revansot vehetnek a tavalyi megmérettetést követően.
Vágólapra másolva!

Őrületes futamokkal, gigantikus pályán, egy hamisítatlan hangulatú mérkőzésnek lehetnek szemtanúi a magyar rajongók, hiszen hétfő este érkezik 2020 Magyarország-Mexikó Exatlon összecsapása. A mexikóiak 8 legjobbja komoly erőpróbát jelent majd a magyar csapatnak, hiszen már 147 versenynapot tudhatnak maguk mögött az Exatlonban, a döntőhöz közelítve csak a legkeményebb sportolóik maradtak esélyesek a végső győzelemre.

Bár a kétszeres tavalyi román győzelmen túl a mexikóiak és a dominikaiak végül felülkerekedtek a magyar játkosokon, most eljött az idő egy rendkívüli pillanatokat ígérő új fordulóra - áll a TV2 közleményében.

Forrás:TV2 Sajtószoba

Palik László műsorvezetőként is rendkívüli küzdelemre és őrületes hangulatra számít, ez a nap műsorvezetőként számára is különleges.

„Teljesen más egy nemzetközi csatát közvetíteni az Exatlonban, hisz itt ér szurkolni! Szurkolni a mieinkért, szurkolni a győzelmünknek!

Ezek az alkalmak mindig különlegesek! Ez nekünk televíziósoknak is ünnep! Egyrészt itt egy pillanatra megszűnnek a versenyzőink Bajnokoknak és Kihivóknak lenni! Itt egy csapattá kovácsolódnak az eddigi ellenfelek és az eddigi kék és piros mezeket felváltja a nemzeti szín, ami mindent megváltoztat. Egy szív, egy lélek lesz egy nap erejéig a két csapat, hogy azután, a nemzetközi összecsapás után újra folytassák a versenyfutásukat a végső győzelem felé! Speciális cél, speciális érzések, speciális helyzet, szóval minden különleges ebben a napban!" - mondta.

Az Exatlon tavalyi versenyzői is életre szóló emlékként emlékeznek vissza a nemzetközi mérkőzésekre. Az Exatlon Hungary riportere, Gelencsér Timi tavaly még szintén versenyzőként is átélhette ezeket az eseményeket, most pedig kivülről szurkolhatott a magyar válogatottnak.

Forrás: TV2 Sajtószoba

„Számomra a nemzetközi mérkőzések voltak a legemlékezetesebbek a tavalyi Exatlonban. A románok elleni győzelem felejthetetlen volt, viszont a mexikói összecsapáson eszméletlenül jó volt a hangulat. A játékosok állandóan énekeltek, táncoltak, biztatták egymást, nevettek. Akkor már több mint fél éve ott voltak, de nagyon jó volt látni azt a lelkesedést és pozitivitást, ami sugárzott róluk, és ránk is átragadt. Sokat tanultunk tőlük, talán a legfontosabb számomra az volt, amikor egy női versenyzőjük nem sok sikert kívánt nekem a futam előtt, hanem, hogy élvezzük. Nagyon tetszett, hogy ők valóban élvezetből csinálják, és mi is rájöttünk, hogy bármennyire is kemények a pályák, bármilyen versenynap is vár ránk éppen, a legfontosabb, hogy élvezettel csináljuk, csak úgy lehet itt előre jutni. Persze technikai dolgokat is ellestünk tőlük, de

Nagyon büszke vagyok arra, hogy tudtam az országnak pontot hozni ellenük. Az idein is szívesen beálltam volna, az egész stáb, a versenyzők is eggyé kovácsolódtak, és ez a különleges hangulat mindenkit átjárt" - mesélte.

Március 9-én este, 20:10-től érkezik az Exatlon Hungary, egy kihagyhatatlan Magyarország-Mexikó összecsapással!