Március helyett júniusban lesz a tévés díjátadó

TÚD
Vágólapra másolva!
Az egész országot érintő egészségügyi vészhelyzet miatt elhalasztják és a korábban bejelentett márciusi időpont helyett várhatóan júniusban tartják meg a Televíziós Újságírók Díja gálaestet. Az ünnepélyes díjátadó helyszíne változatlanul a Budapest Music Center lesz.
Vágólapra másolva!

Az egészségügyi vészhelyzet miatt várhatóan júniusban rendezik a Televíziós Újságírók Díja gálaestet. A díjátadón összesen 12 kategóriában hirdetnek győztest: díjat adnak át nagyszabású showműsor, vetélkedő, reality, gasztro reality, talkshow, sorozat, zsűritag, női műsorvezető, férfi műsorvezető, színésznő, színész, valamint mellékszereplő kategóriában.

TÚD

A szervezők már bejelentették a díjra esélyes, kategóriánkénti legjobb három tévés személyiség vagy produkció nevét. Eszerint 2019 „Legjobb női műsorvezetője" lehet Ördög Nóra, a vetélkedőknél pedig esélyes A Bank (TV2) és az Exatlon Hungary (TV2).

Majka és Till Attila egymás ellen küzd a legjobb műsorvezető címért, a legjobb reality kategóriában pedig az Ázsia Expressz nyerhet.